Akurát som sa dočítala o cholestaza v tehotenstve. Takto ku večeru ma zvykne začať svrbiet telo, ale ono to je také ze sem tam sa musím poskravaf na jednej nohe na druhej na krku atď. Ze proste všade, ale nie nonstop. Aj bruško samozrejme. Myslíte žeby mohlo ísť o tu cholestazu? Lebo co som čítala že niektoré sa musia až do krvi skrabag co nieje môj prípad. Ja sa poskrabem a o chvíľu sa musím znovu ale nemusím tak,, silno,, poradňu mám v stredu 😏 som 34+4
@bluemoon24 spomeniem to dr, áno natieram sa olejom konkrétne bi oil
To ti takto nepovie nikto, musia ti zobrat krv. Ja som to mala pri dvoch tehotenstvach.. svrbeli ma hlavne ruky a nohy.. a nemala som ani do krvi a napriek tomu som mala trojnasobne zvysene oproti normalu.. prvykrat ma hospitalizovali az do porodu a druhykrat mi vecer pred dalsim nastupom do nemocnice praskla voda.
@xsuzannex dobrý večer môžem sa opýtať v ktorom týždni ste to mala ? A svrbela vás aj tvar,hlava,brucho,prsia ? Alebo prevažne len nohy a ruky
@kristinagook samozrejme 🙂 pri dvoch tehotenstvach mi to zacalo v 38tt.. v prvom pripade ma hospitalizovali az do porodu a v druhom pripade som to uz odmietla, brala som lieky doma a kazdy druhy den som sla na odber.. a svrbeli ma len ruky a nohy..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabriela2952 spis ne. Pri cholestaze to svedi fakt hodne, prevazne dlane a plosky nohou. Urcite to spomen gynekologovi ale. Mazes si telo ted v zime? A bricho? Jak se kuze napina, tak pak svedi.