Cervix presiaknutý krvou

moon123
28. mar 2015

Chcem sa poradit...mala som dnes na papieri trochu krvi...hospitalizovali ma ale nechcu mi nic povedat..lezim na pozorovani na porodnych salach...jedine co som pocula ze mam cervix presiaknuty krvou pospicku...neotvaram sa..nemam bolesti ani tvrdnutie...malinky je v poriadku aj monitor...co to moze byt? Z coho? Som v 32 tyzdni...dakujem

oladuna
28. mar 2015

@moon123 prepac ale ako to ze ti nechcu nic povedat? Ved zavolaj si ordinujuceho lekara a ako pacientovi su ti povinni povedat tvoju diagnozu, ak samozrejme vedia co to je alebo ak maju podozrenie na nieco. A ak monitoruju tak s kludom, moze to byt vela veci...a snazia sa robit co mozu.ak by sa aj babo narodilo predcasne, oni ti pichnu injekciu na posilnenie pluc a teraz je tak vsetko vyvinute, ta veda, ze budu robit vsetko preto aby sa vsetko dobre podarilo.len ty musis byt teraz v klude.drzim palce.

moon123
autor
30. mar 2015

Vsetko mam v poriadku aj CRP..aj monitor..vsetky vysetrenia..len ze mam nizke zelezo...ale domov ma nechcu pustit

oladuna
1. apr 2015

@moon123 tak nech to to vyjde.hlavne ze zistili co sa dialo.uz to mas za oar tak vydrz.oni vedia preco si ta tsm nechavaju.zelam vela stasticka x

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre