ahojte, mala by som byt v 5tt, tento stvrtok mi ma doki povedat, ci je to tehotenstvo progresivne, ale zatial to vypada o.k., aj ked na uplne prvom sone mi povedal, ze vacok nie je ohraniceny a ked mi ukazoval obrazovku, nikde som nevidela tu povestnu bielu bodku..... 😉 chcem sa vas spytat, lebo som aj googlila a nic som prakticky nenasla...ide o to, ze v moci sa mi objavili cervene ciastocky, take mozno milimetrove...su na papieri, ked som po malej potrebe....mala ste to uz niektora? moze ist o zapal, alebo mam sa bat aj niecoho horsieho? nie su to vlasocnice, ani krv,iba take drobne milimetrove fliacky....mala som to j minule tehotenstvo - to nedopadlo dobre a lekara som sa zabudla na to spytat....dakujem vam...
@zvolsiinylogin a co myslel pod ty progresivnym tehotenstvom?akoze neprosperujuce?
@siska765 vypada to, ze je to v moci...take bodecky....a cervene ako krv, silnocervene.....
progresivne znamena, ci sa dalej vyvija, ci prosperuje,....
@siska765 ked sme pri tom, ja so mmavala pri prvom aj krvacanie a on ma vzdy poslal domov s tym, ze on vo vnutri krvacanie nevidi, a ked chcem lieky, tak az ked bude srdiecko, tak az vtedy predpise....a tak to aj dopadlo nakoniec...uz som ho zmenila, chvalabohu...
@siska765 vypada, ze mu brnknem....a spytam sa....to bude asi najrozumnejsie....
@zvolsiinylogin urcite ano zavolaj mu, necakala by som ale ak je to v moci ako vravis tak to moze byt nieco s ladvinami ,teda nejaky zapal, vacsinou vtedy byva krv v moci,neboj ale zavolaj mu urcite
@zvolsiinylogin a co sa tyka tabletiek , tak mne moj gynekolog pre istotu nasadil Duphaston a Anopyrin od ovulacie,nie az ked bilo srdiecko,ale hned ako mi odsledoval ovulaciu folikulometriou a skonstatoval , ze prebehla a ja som vedela ze vtedy sme sexik mali ,cize sme vedeli ze to vide.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zvolsiinylogin ahoj, v 5tt sme videli na sone len malu dutinku a vo vnutri zatial nic,takze toho by som sa este neobavala.skor toho druheho.Je to v moci alebo ti to ide z inokade?lebo je velky rozdiel z mocu a velky rozdiel z vaginy.spinit som zacala aj ja cca v 7tt teraz zacinam 9tt.lenze mne doktor nasiel polyp takze pravdepodobne to mam vraj z toho.u teba tazko povedat, kazdopadne by som necakala ani minutu a letela na pohotovost ,obzvlast ak mas uz potrat za sebou.ja viem o com hovorim, mam uz za sebou dva potraty, pre to nenecham nic len tak ze ved sa to mozno spravi.akonahle som co i len malu bodocku hnedej farby zbadala letela som na gyndu.