Ahojte som v 20tt ,priateľ si ráno všimol červené bodky na zadku ,neviete čo to môže byť?bojím sa ,mám ísť radšej k lekárovi alebo nieje to nič vážne?
@lenus911 ahoj ja som sa zľakla či to není rubeola 😱:-\ , snáď nie ,mala si to tiež na zadku a také isté ako to mám ja?
Mala som to na celej polke zadku 😂 a potom aj na stehne, tiez cervene bodky a aj take fialove okolo, akoby modrina, ale taka vnutorna...tiez ked som to objavila, skoro som skolabovala 😂 ale doktorka bola super, dala mi urobit vsetko mozne, aj genetiku na vrodene mutacie, aj komplexny rozbor krvi, no vsetko...ja som aj dost pribrala, z 51kg som sa vysupla na 80 😂 ale az ked som mala vysledky v rukach,az vtedy som sa ukludnila 🙂
@lenus911 ja som.v 20tt a pribrala som zatiaľ nejaké 5kg čiže pochybujem že to bude z tohto,strašne sa bojím o babo,neviem či hneď dnes utekať na pohotovosť radsej
No,mne vzdy doktor povedal,ak sa vam nieco nepaci, treba ist, radsej 10x zbytocne,ako raz neskoro...drzim palce nech je vsetko v poriadku ❤️
@marcela19791979 ahoj a čo to nakoniec bolo
@juliavolna
@juliavolna ahoj nešla som stým k dr tak ako to prišlo tak to aj odišlo.
@marcela19791979 vďaka a koľko cca to trvalo ? 🙂 dakuuujem , nebrali ste náhodou vtedy lieky / niečo vaginálne ?
@juliavolna možno také 2dni a neviem ti povedať či som vtedy nemala tabletku na mykozu to už neviem prečo?
@marcela19791979 mne to tiež odchádza , mála som podobne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, presne to iste som mala aj ja, presny tt si nepamatam, vylakalo ma to,lebo to bolo dost velke,sla som k obvodnej, poslala ma na hematologiu. Urobili mi vsetko, co sa z krvi dalo, vsetko ok, vravela, ze bud mechanicke poskodenie - zle som si sadla, alebo som si niekde priskripla kozu 🤷♀️ do konca tehotenstva ma este 2x zavolala na kontrolu, vzdy vsetko ok, objavovalo sa mi to este, ale uzavrela to tak,ze tym,ze priberam, koza sa napina a je nachylnejsia aj na najmensi tlak...po porode som 4 mesiace a odvtedy som to uz nemala...ale vravela,ze dobre,ze som prisla,vieme,ze je vsetko v poriadku 🙂 pre pokoj v dusi si to dajte prekontrolovat, ale urcite to bude v poriadku ❤️