Ahojte. Vo stvrtok mi bolo z krvi potvrdene tehotenstvo (som po KET). Ziadne problemy som nemala (v den ocakavanej MS,v utorok akurat hnede spienie a MS bolesti, ktore nakoniec neprisli - a teda stvrtok potvrdene tehu - 13 DPT 910 hcg).
Dnes nad ranom okolo 4tej som isla na wc a vsimla som si po utreti "ruzovkaste" na toaletaku.
Tak som zasla trosku s tym toaletakom dnu a na nom cervena krv. Nestalo sa vam nieco take a bolo vsetko v poriadku?
Nebolo to silne (na vložku), ale zase to neboli ani 3 kvapky - proste ked som zasla tym toaletakom dnu tak mi to prislo ako dost...Dala som si teda intimku a isla spat s tym, ze uvidime do rana...Vstala som - intimka cista - ale ked zajdem toaletakom dnu zase je od krvi - ale uz nie je cerstva cervena ale hneda - mozno pozostatok tej z rana?
Ake spinenie "cerstvej" krvy sa este povazuje za OK? Moze to byt hroziaci potrat?
Teraz ked uz nemam cerstvu moze byt babo ok?
Napadlo ma, ze ma v jednu chvilu - asi o 3tej rano chytil taky dusivy zachvat kasla. Mohla to byt len nejaka puknuta cievka alebo nieco take? Kolko krvy z takej puknutej cievky moze vyjst?
Zajtra idem do CAR tak im to urcite poviem. Ale som nervozna, tak mozno vy mate podobnu skusenost. Bojim sa :(
@no_co_uz no mne dal ihned a dost pomohlo. Ale ja som mala naozaj neprijemne stavy tych krcov. Vies u mna to este bolo aj to, ze mam syndrom drazdiveho creva a tak ako si to tam robilo viac miesta, tak jedno s druhym to robilo neplechu. Aj porod bol kvoli tomu taky, ze fuj. To magnezko dost pomohlo u mna. Bol klud dost dlho
@no_co_uz Ja som mala tak,že to bolo stále na vložku.mala som polyp,vraj z toho.v 34tt som porodila a Dr vravel, ze toho magnézia som mohla aj 2 tabletky naraz uzivat nie 2x 1, mávala som to skoro ako pri MS, vela,pôrod sa rozbehol sám,ale nevedeli z čoho až toľko šlo,lebo z polypy nie...tak keď to zosilnie,spýtaj sa na dávkovanie magnezia
@ja_bb urcite sa na to opytam. Teraz ked idem na wc, tak uz neide nic "nove". joj snad to bolo len nieco ozaj chvilkove a bude vsetko v poriadku. Spravila som si aj teraz test, tak druha ciarka je krasne silna - silnejsia ako kontrolna..Aj ked neviem ci by tak rychlo vedelo klesnut hcg, keby nebolo daco dobre.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@no_co_uz ja pri normal tehu som mala toto do 22tt, nasadene od zaciatku az do skoro konca magnezko a do pol druheho trimestra utrogestan. Plus tehu aspirin. Ale vysledok je v poriadku, uz ma 2,5 roka a je zdravy ako buk. Mne povedal Gyn, ze kym nejde cira krv prudom je este dobre. Ze toto su take rozne mensie neduhy, nejake cievky, male hematomy, nieco, co sa vstrebava. U mna islo aj o krce a moje telo ma problem s produkciou hormonov pre rast placenty. Takze sa to nejako takto uplacalo. Drzim palce. Hlavne sa neboj.