Ahojte.. chcem sa poradiť čo sa dá robiť s celulou v teho? 😒 Zhoršila sa mi, a chcela by som ju aspoň zastaviť prip. zmierniť. Máte nejaký overený typ? 😕
ale predpokladam, ze si masirovala a nie len mastila? Ja mam celulu taky 2stupen uz len stoji ju zretelne vidiet je to otras ☹ kremik nepomoze, cvicit neviem co mozem..plavat nechcem bojim sa ze nieco chytim..
@biibiana cvičiť môžu aj tehotné 😉 len sa nesmieš veľmi "prepínať" až do veľkej svalovky... skús pogúgliť - internet je plný rôznych videí s cvičeniami, a keď si cvičila doteraz tak môžeš aj počas tehu cvičiť - len menej skákačiek a hopsačiek....
a nakoniec si tehotná a priberať v tehu je normálne a normálne je pri tom aj nejaká tá stria a celulitída...veľa záleží aj na tom či k tomu máš klony aj mimo tehu lebo gény sú gény...😉 takže si stým nerob hlavu - po pôrode to napravíš 😎
@darina1952 Praveze..v genoch to nemame jedine, ze to mam po prababicke nakolko moja mama ani sestra nemaju ani naznak celul. a pritom segra fici od detstva na sladkostiach, kave ,neskor cigarety... pohyb tak max. diskoteka ..no teraz su to uz jej 2deti, ale nikdy sa sportu nevenovala. Ja mam celulu uz takych 10rokov a teraz je paradne otrasna ☹ Tak som chcela teraz pocas teho. ked mam viac casu .. Doteraz som chodila plavat (tomu sa teraz vyhybam) chodila som na jumping -skakanie na trampoline to uz tiez nemozem ☹ Behavat nemozem kvoli bedr. klbom ..takze som zufala lebo netusim kt. sport by som mohla aj teraz . Idem googlit 🙂
ja som raz pozerala jeden dokument o celulitide a ono to nieje iba o obezite a lenivossti... skutocne celulitida moze byt aj geneticka.. v dokumente bola aktivna sportovkina ktora ma problem s celulitidou aj napriek tomu ze behava a cvici denne... jaa som napriklad bola vzdy utla okolo 45 kil na 164cm ... nikdy som nemala problem az do chvile ked som si dala predpisa antikoncepciu .. po par mesiacoch uzivania som pribrala asi 10 kil a vsetko iba na zadku a bokoch..samozrejme + celulitida... odvtedy ubehli 3 roky ..chodila som do fitka, behava som, bicyklovala, korculovala, plavala, kila som zhodila ale celulitida?...a marna snaha .. neda sa mi toho zbavit ☹ .. ja som citala ze ked uz raz niekto celulitidu ma tak sa jej nezbavi .. a ja si zacinam mysliet to iste
No to viem, ze sa nezbavim. Ale aspon zmiernim nieco s tym robit musim lebo sa nepacim sama sebe ☹ Uz si sice tlciem do hlavy par rokov , ze s tym idem nieco robit a stale nic 😖 ale tento rok!! to urcite dam 😀 😅
zvonka ničim
zmeraj si ph moču a pokial je kysly, tak mne pomohla zasadita zmes
zacala som ju uzivat koncom tehu a kožu som mala ako babatko ziadne nove strie a celulitida bola fuc
a tak uzasne som sa zrazu citila, ziadne problemy ako v prvom tehu
biibiana@
ano. Ak kces,poslem ti o tom knizku v pdf,z ktorej som to ja nastudovala. Uzivame to cela rodina, malej
presla hnisava angina do rana, nemava uz svalovicu, zmizli jej rastove bolesti, detka uz neboli chrbat a mne preslo vsecko mozne a maly z mojho mlecka rastie ako buk.
moj poznatok stale treba cvicit vela pit a zdravo sa stravovat, jedine co som pouzivala bol krem proti striam od bepanthenu, lebo ked clovek prestane hned je to vsetko spat no proste je to makacka 😉
Zvedavamt posles to aj mne prosim?
mne sa celulitida v tehu nespravila, teda nezhorsila sa mi uz ta existujuca 🙂, bala som sa ale strii takzesom sa od zaciatku natierala kremom proti striam od Bepanthenu a pomohol. Navyse som mala od zaciatku tehu strasne suchu pokozku a pomohlo mi aj na to , Pekne premastuje ale rychlo sa vsiakne takze nezostava mastna pokozka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@biibiana mne pomáhali krémy pre tehotné...mala som z DM-ka a Biodermu - tá bola super a odporúčam, kúpiš ho v lekárni 😉