Celodenné točenie hlavy v tehotenstve

zuzka649
27. mar 2022

Ahojte. Už 2.den mam silne točenie hlavy ale nie ze sem tam ale celodenne..je to veľmi nepríjemné musím si dávať normalne pozor aby ma niekde nehodilo..úplne akokeby som bola riadne opitá. Tlak síce mam nizky ale to mam vždy a takto ma netoci takže to tomu nepripisujem, lebo nepomáha ani kava ani nič iné.. nestretli ste sa s tým? Nedá sa takto vôbec fungovať..večer som si ľahla s nádejou ze na druhý deň bude lepšie a naopak. Dnes je to este horšie.
Som v 15tt. Vysledky z krvi v 12tt som mala všetky
v poriadku. Ďakujem

mogaa
27. mar 2022

@zuzka649 no točenie hlavy môže byť z tlaku(vysokého a aj z nízkeho) a môže to byť aj vysoká glukóza, slabý pitný režim, príčinou môže byť čokoľvek

vanda323
27. mar 2022

@zuzka649 Mala som to isté, normálne som skoro spadla, pomohla mi Pepsi neviem ako je to možné, poradili mi tu dievčatá, na MK...ale pozor tak som si na ňu zvykla, pred tým som sladené nepila že počas tehotenstva som nabrala 30 kg takže mám čo zhadzovať

hradnapani
27. mar 2022

mozes mat problem s organom stability, ktory je v uchu. Neurolog vie urobit taky manever, otacanie hlavou poleziacky (epleyho manever), ktorym sa to moze dat do poriadku. Ak je to tento problem a nie nejaky iny.

cyberk
27. mar 2022

tiez som mala to iste... pila som Colu kvoli tomu .. po case to preslo 🙂

pandorra
27. mar 2022

Tiež som mala takýto problém. Nepomáhala ani káva, jedine cola.

titla
27. mar 2022

@zuzka649 mala som podobny problem v 2.trimestry. Tocenie hlavy, odpadavanie. Slo o anemiu. V tehotenstve je to pomerne bezne. Treba zvysit prijem zeleza, but ako vyzivovy doplnok alebo v potravinach. Spomen na poradni, urobia ti rozbor krvi.

aliaray1
27. mar 2022

@zuzka649 aj ja som mala tocenie, zavraty a na odpadnutie. Trvalo to par tyzdnov a nic som si na to nedavala, len som si sadla, lahla a pockala kym to prejde.
Zeleza mam na rozdavanie ale nizky tlak.

mmirka02
27. mar 2022

Málo železa ..tiež som mala testy v poriadku a na ďalšej kontrole mi to zistili ..Cítila som tlak a na odpadnutie ,nedokázala som povedať vetu, lebo som bola hneď zadychana a stále unavená ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre