Ahojte. Už 2.den mam silne točenie hlavy ale nie ze sem tam ale celodenne..je to veľmi nepríjemné musím si dávať normalne pozor aby ma niekde nehodilo..úplne akokeby som bola riadne opitá. Tlak síce mam nizky ale to mam vždy a takto ma netoci takže to tomu nepripisujem, lebo nepomáha ani kava ani nič iné.. nestretli ste sa s tým? Nedá sa takto vôbec fungovať..večer som si ľahla s nádejou ze na druhý deň bude lepšie a naopak. Dnes je to este horšie.
Som v 15tt. Vysledky z krvi v 12tt som mala všetky
v poriadku. Ďakujem
mozes mat problem s organom stability, ktory je v uchu. Neurolog vie urobit taky manever, otacanie hlavou poleziacky (epleyho manever), ktorym sa to moze dat do poriadku. Ak je to tento problem a nie nejaky iny.
tiez som mala to iste... pila som Colu kvoli tomu .. po case to preslo 🙂
Tiež som mala takýto problém. Nepomáhala ani káva, jedine cola.
Málo železa ..tiež som mala testy v poriadku a na ďalšej kontrole mi to zistili ..Cítila som tlak a na odpadnutie ,nedokázala som povedať vetu, lebo som bola hneď zadychana a stále unavená ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zuzka649 no točenie hlavy môže byť z tlaku(vysokého a aj z nízkeho) a môže to byť aj vysoká glukóza, slabý pitný režim, príčinou môže byť čokoľvek