Celodenná nevoľnosť v 7tt, čo užiť na zmiernenie?

8. nov 2019

Ahojte chcela by som radu som v 7tt a mávam tehotenskú nevoľnosť cely deň je mi stále zle teda mám taký pocit na zvracanie po cely deň ...nemôžem nič zacítit alebo zjesť okamžite má napína ...nevedeli by ste mi niečo odporučiť má zmiernenie ????🤞🤞🤞🤞🥺🥺🥺dakujem

zuzkalujza
8. nov 2019

skús šťavu z pomaranča, ale nie kupovanú, sama si prav, mne to neskutočne pomohlo. Mala som to isté a trvalo to 4 mesiace, až náhodne mi mama spravila, že nech skúsim, tiež jej to niekto poradil a pomohlo. Nie okamžite ale potroškách.

h2
8. nov 2019

Aj cola pomáha pri nevoľnostiach, práve včera tu o tom bola diskusia, viaceré baby písali, že im to pomohlo, mne to dokonca poradil gynekológ.

lenkuliak
8. nov 2019

mne pomáhalo stále po troške jesť, neostať hladná, ale ani sa neprejesť..trochu pomáhalo virgin mohito,mätový čaj,slabý čierny čaj s citronom, pri prvom tehotenstve som dlho fungovala iba na pečive s bambinom, pri každom tehotenstve zaberalo a vadilo niečo iné, musíš sama asi prísť na ten svoj recept, aj ked úplne sa tomu asi nedá vyhnúť, ja som si odvracala každé tehotenstvo tak do 20-25tt, nevoľnosti až do pôrodu..nech ťa teší, že ak sú prítomné nevoľnosti, tak sa bábätku dobre darí a vyvíja sa správne 😉

autor
8. nov 2019

Dakujem za každú radu určite vyskúšať lebo takto pri synovi nemôžem fungovať ,,,prvé tehotenstvo bez nevoľnosti no a toto druhé úplný opak 😌

monymony1
8. nov 2019

Ahoj mne par sni pomahalo stale jest pukance...alebo lizatka proti nevolnosti

montemotherone
8. nov 2019

do istej miery pomoze úprava stravy. Ľahké nemastne neslane jedlá, dostatok tekutín a hlavne jesť v malých množstvách častejšie. Ja som si v lekárni kupovala lizatka a cukríky proti nevoľnosti, s ďumbierom.

kubkovamama
8. nov 2019

Zazvorky z DM, v lekárni zoženieš cukríky priamo na tento problém, mne to veľmi pomohlo, bolo mi nevolno v podstate celé tehotenstvo. A ľahká strava, žiadne vyváranie.

autor
8. nov 2019

Viete čo muž sa bol priamo v lekárni pýtať na tento problém a povedali mi že majú len akési homeopatika ale až od 2trimestrA

arcticcode
9. nov 2019

V lekarni by mali mat gravipop, to su take lizatka so zazvorom.

gabu_lienka
9. nov 2019

Ja som 24 tyzden a este to nepreslo 🤦‍♀️ Ale uz to nie je az take katastrofalne ako prve tri mesiace, na prezitie som pila citronovu vodu, bystrinku, colu, v lekarni som si kupila renie cukriky, jedla som vela jablcok, pomarancov, grepov, hrozna. Ale teda neviem si predstavit starat sa popritom o dalsie dietatko, mala som co robit so sebou, mesiac som len prelezala..

lenkuliak
9. nov 2019

@gabu_lienka vidíš na to som aj zabudla..grep, ten som jedla každý večer, lebo vtedy mi bolo najhoršie, super zaberal 🙂

vierocka888
9. nov 2019

Snad nebudes pripad ako ja.... do 4 mesiaca nevolnosti celodenne, aj nocne. Skoro nic som nejedla co mi bolo stale zle. Potom od 4 do6 som stale vracala... az potom sa to v 7 mesiaci zlepsilo. Ale nepomahalo mi nic :(

autor
9. nov 2019

@vierocka888 bože to fakt ...to si ako zvládla

vierocka888
9. nov 2019

Bolo to strasne, ja som schudla 6kg do 4 mesiaca, potom sa mi uz dalo lepsie jest,aj ked som casto vracala. Hlavne si daj pozor na kvalitnu stravu. Mne sa po tehotenstve strasne oslabili zuby a lamu sa a kazia :(
Takze prvých 6 mesiacov som skoro stale len lezala alebo objimala zachodovu dosku :(
Este ze to bolo prve dieta a bola som na rizikovom doma. Ale uz teraz mam strach fo bude pri druhom,to uz si nedovolím ležať cele dni a skapinat 😱

autor
10. nov 2019

@vierocka888 no ja to mám práveže naopak pri prvom úplne v pohode ani som nevedela že som tehotná fakt žiadne výrazne chúťky ...až po čase som prestala jesť mäso ale to len nejaké obdobie ...no a teraz otras kkos nechápem tomu ...nevraciam často len celé dni mám pocit na vracanie po každom jedle alebo len keď sa napíjem vody ...pomaranč nepomáha vôbec ani stáva skôr mätový čaj a cola ...jem len ovocie banán a hrušky...včera som skúšala už aj ryžu ale bolo mi zle ...

mariah0307
10. nov 2019

Ahoj aj ja som tak bola... Zle celu den, pocut na vracanie, ako po opici... Asi po 4 mes ro prešlo... Mne nepomohlo nic

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre