Caute baby je normalne ze okrem toho ze casto curam mam akoby pocit ze musim zatlacit aby som.vsetko vycurala? Lebo normalne sa chcem vycikat a pomalicky len zo mna tecie 🤦♀️ ked zatlacim ide prud ale potom.hned vitim ze to este nebolo vsetko ..bolesti ani palenie pri curani nemam som v 4 mesiaci tehu.
@shawlin tak mne to teraz ustalo kusok, le presne viem o ocm hovorim :D.... A nasla som super vychytavku na WC: detsky podstavec - alebo ten schodik :DD stale vylozim na nho nohy a je to podstatne lepsie, aj kdesi som citala , ze sa treba oredklonit aby co najviac sa mechur vyprazdnil :D
pockaj kym budes v 8-9tom mesiaci vtedy to len zacne, a po porode ani nehovorim...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Uplne normalne. Aj ked napr. o 10 minut este pojdes “docikat” 😉 Ono tie pomery su tam teraz take, ze mechur sa akoby nemusi vyprazdnit cely. Preto treba vela pit, aby sa “dobre cistil” a neskoncila si so zapalom.