Ahojte baby,potrebujem sa vaše opýtať som v 25tt a včera vnoci som bola na wc ako každú noc chodievam močiť a ako som sa už vyskočila tak som si šla ľahnúť no problém je vtom že ako si ľahla ma znova bralo nutkanie na mocenie a takto to bolo už cely deň .... môže to byť aj tým že mi maly tlači na močový mechúr ak je v nejakej polohe ? Ďakujem
Len ja mám taký pocit že sa asi pocikam a keď idem na wc absolútne nič .... a pobolieva má aj oblička alebo čo to je....
Je to ok,aj ja som.stale chodila cikat aj ked len trošku,co sa tyka obličky mba tiež bolela,lekar vravel ze dieta je tak.otocene ze tlaci aj na obličky,ak chces mat istotu chod k dr nech ta vyšetrí
@janapiestany správne. Ale ako lekár by som spravil krvný obraz, CRP, sedimentácia. Len na vylúčenie diferenciálnej diagnózy (len pre vlastné ukludnenie)
@tinapleskova mne dcerka tiez robila neplechu najprv mi tlacila na stavec potom na mechur a tak na oblicku ale stoji to zato 🙂
Tak nakoniec to nebolo polohou dieťatka ale mala som zápal oblieciek ležala som od minulého pondelka až do tohto pondelka v nemocnici a neboli to nič prijemne hneď sa mi to zdalo niake iné, prišli mi na vysoký zápal obličky mala som infúzie a magnezium do mna pichali..... ale čo má trápi Tebto krát je že od pondelka mi tečie mlieko nie moc len tak trosku ale je to možné som v 27 tyzdni a mne tečie mlieko už .... ďakujem
@tinapleskova mlieko nemali by nieje to presvitna vodicka??
Nie Nieje to voda je to normálne bielej farby ...
@tinapleskova tak neviem lebo mliecko sa robi 3 den po porode informuj sa u gynekologa 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj je to normalne babatko tlaci na mocovy mechur 🙂 ku koncu ta bude tlacit a budes stale prdkat :P