Caute, chcela by som sa vas spytat, aj vy ste počas tehotenstva chodili casto na WC? som v 7 mesiaci a vypijem 2 pohare vody a uz musim ist na zachod. Je to normalne? Niekedy len dobehnem lebo to uz v sebe neudrzim a pritom presla len hodina odvtedy co som nieco pila. ako sa da s tym bojovat alebo aspon nieco robit aby som tak casto nemusela ist na WC? A takisto sa mi dost spinia nohavicky, takou tekutinou. Nemoze to byt plodova voda vsak, to by bolo este skoro nie? Prosim poradte mi v tomto smere. Dakujem
prave som v 4. mesiaci tehu a to caste nutkanie na mocenie mi uz ide veru poriadne na nervy, pri prvom tehu ma to "postihlo" ovela neskor, mam pocit, ze mi ide mechur roztrhnut, no vyjde zo mna len zopar kvapiek, dokonca uz musim vstavat aj v noci, ved moje dieta prespi celu noc bez cikania 🙂 .....a najhorsie je, ked sa mi kychne....asi nemusim opisovat, co nasleduje potom, nosenie mini vlozky uz povazujem za nutnost 😀
fakt ako taka stara inkontencna babka 😀
No ja som v no i chodila min. 5x, nic sa proti tomu neda robit 😕
@martina374 iste, je to normalne a bezne
@martina374 Pri druhom tehu som bola viac na záchode ako inde. Nemohla som si naplánovať žiadne dlhé výlety, lebo mi bolo hneď treba. Ak som aj niekde prišla, priama cesta bola rovno na WC. Veľmi dobre to poznám. Ja som to mala celé tehu až do pôrodu. Dieťatko som mala príliš nízko a tlačilo mi na mechúr. Syn sa prihlásil o dva týždne skôr ako bol termín.
@martina374 Ja som bola na záchode skoro nonstop. Nestihla som dopiť pohár vody a už som utekala. Je to normálne, nemusíš sa báť 🙂
@martina374 to pockaj to caste chodenie na wc bude este horsie ku koncu.nic s tym nenarobis.vydrzis este par tyzdnov. Kup si temesvaryho roztok a uvidis ci to je plodova voda
@dollynkaa co je to za roztok? dostanem ho v lekarni? ako sa vlastne aplikuje? pytam sa preto lebo mi je to trapne rozpravat o tom doktorovi ze mam unik "mocu" alebo ani neviem ako by som mu to povedala ze co to je, ci by si ma nenechali v nemocnici.
@martina374
ahoj, ja si myslim, ze to nie je moc, ja to mam podobne, vzdy rano, ked idem na wc, tak potom mam na nohavickach akoby taku mlacku, lebo na noc nenosim intimku a kym si rano vymenim spodne pradlo, tak sa mi toto stane a sompo malej potrebe...., povedala som to doktorovi, on to nazval "obtazujucim vytokom, ale tekutym"🙂 povedal, ze je to normalne....
takze ja to mam takto cele tehotenstvo, nosit nahradne spodne pradlo a intimky v kabelke je samozrejmost pre mna....
@martina374 dostanes to v lekarni len nie vsade ho maju. Das si intimku a poton to vylejes na to.ak sa to sfarbi tak je to plodova voda.super vec odporucam
@dollynkaa neodporucam kupovat temesvaryho roztok.. mne zafarbil aj unik mocu a vytok,, a zbytocne som stresovala lebo plodovka sa nepotrvdila a vyteka mi to cele tehu
@dollynkaa mne sa to sfarbilo vzdy a od 22tt ze plodovka... som 32tt a zas sa mi to farbilo a furt som mala pocit ze ucvrkavam .. mam to stale aj teraz. a robili mi ster z krcka a voda sa nepotrvdila... reaguje totiz aj na moc, pot a vytok... ak nechcete zbytocne stresovat aki to nekupujte ja sommkoli tomu stravila vela casu v nemocncii
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mala som pocit,ze na zachode som nonstop... :D je to normalne plod tlaci na organy .. bude aj horsie 😀