Ahojte baby, idem sa opýtať. Som 10DPO, test pozitívny. Ale stále chodím čurať. Včera to trvalo hodinu, ešte som vyšla z wcka a už som cítila zas nutkanie. Po hodine to odznelo a bol pokoj. A dnes to isté. Žiadne pálenie, ani výtok. Len jednoducho nutkanie cikať. Je to bežný jav? Pretože som myslela, že sa to deje o dosť neskôr v tehotenstve. Inak príznaky žiadne okrem tohto.🤷🏻♀️
@mia_von_prag ešteže to mám cez deň a nie v noci (zatiaľ)🙈😂
@barborka2503 ja som si najprv myslela, ze som nachladnuta 😅 a veru sa to nezlepsilo az do konca
Tiež som to tak mala od začiatku tehotenstva 🙂až do pôrodu. Potom sa to vrátilo do normálu
Sposobuju to hormony, je to ok.
Ja som to tiez tak mala, na zaklade toho cikania som vedela ze som tehotna- ani test som si nemusela robit...Pri oboch tehotenstvach som to mala a az po porode sa to zlepsilo
Tiez som to tak mala, a dokonca pocas noci som castejsie chodila cikat tie prve mesiace, aj ked je to cudne, pretoze logicky by sa to malo zhorsovat ku koncu tehotenstva 😂
@ness222 to som rada, že som není jediná kto si tým prešiel 🤭😁ja to mám zatiaľ vo dne 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to mala od začiatku. Ešte som ani nevedela, ze som tehotná a v noci som chodila 3x na wc. Preslo to po pôrode