ahojte kocky mamicky a buduce mamicky chcela som sa opytt je normalne v tehotenstve chodit casto na velku mala ste to niektora ? dakujem za odpovede
v poslednych mesiacoch ak ta prehana je to normalne , telo sa pripravuje na porod a potrebuje sa precistit no aspon podla mojho lekara, ja som s tymto mala problemy v poslednych mesiacoch
ahoj ja tiez netrpim zapchou ako pise siska765 chodim aj 2-3 x denne dr mi dal zelezo uzivat 2x denne a viac menej ma prezenie🙂tak lepsie ako mat zapchu a bolesti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nika991992 ahoj, zalezi ako je to casto?ja chodim raz - dva razy za den, ale na zacitaku tehotenstva ma obcas aj parkrat poprehanalo-vraj sa vtedy telo cisti a pripravuje miesto pre babatko 🙂 zalezi od viacerych faktorov,ci si nezjedla aj nieco co si nemala ,alebo je to len tehotenstvom.Ja napr.netrpim zapchou ako niektore tehotne vobec, idem kazdy den a niekedy aj dva razy