Čakanie bábätka a očkovanie partnera

xtimkax
27. jún 2021

Ahojte. Chcem sa opytat ci je tu niekto kto caka babatko a manzel, partner bol zaockovany na covid?

anjelicek26
27. jún 2021

Takych bude vela... coho konkretne sa bojis? Ved ockovanim znizuje sancu, ze sa nakazi a donesie ti to na jesen k babatku domov, to je dobre...

xtimkax
autor
27. jún 2021

@anjelicek26 citala som aj pocula ze ockovanim clovek moze ostat neplodny. Tak ci caka niekto babatko kto bol zaockovany

zuzanockamt
27. jún 2021

@xtimkax toto sa prejaví až neskôr, určite nie v najbližších mesiacoch/rokoch

zuvelyn
27. jún 2021

@xtimkax jasné, ja som čítala ze očkovaním sa človeku zmení DNA na jednorožčiu. Čakám, čakám a zatiaľ nam roh nerastie, ale aspoň už nemusíme používať cipove karty, vsetky zamestnanecké dvere sa nám otvárajú automaticky.

anjelicek26
27. jún 2021

@xtimkax Neplodny ostane s vysedavania v kancelarii, mala pohybu, horucich kupelov, pitia kravskeho mlieka a podobnych chobotin urcite pravdepodobnejsie, ako s ockovania... Milujem taketo "pocula som", ked dlhodobe studie este nie su... ja sa skor bojim covidu a zjazvenia pluc po nom, unavoveho syndromu a celkoveho kolapsu organizmu po prekonani...to su totiz veci, ktore po roku dobre vieme, ze ludia po covide vo velkej miere maju. Ak ho vobec preziju.

zuzanockamt
27. jún 2021

@anjelicek26 z kravského mlieka? 🤦🤭 Však to, že sú to len experimentálne vakcíny, dlhodobé štúdie nie sú. Uvidí sa časom, čo sú to za chuťovečky. Kolegyňa má napr. po očkovaní tŕpnutie a pichanie v prstoch, ďalší migrény atď

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
27. jún 2021

@zuzanockamt tak ano, vysoke davky estrogenu, ked by si to clovek chcel fakt rozpitvat, je to vacsinou dovod, preco sa malym detom napriklad zduria prsia ked prejdu s umeleho na kravske, nie je to take zriedkave... a na plodnost toto tiez neni nejake napomocne... ale o to v prispevku neslo 😂

zuzanockamt
27. jún 2021

@anjelicek26 pijeme celá rodina kravské mlieko na litre a všetci sme bez problémov

xtimkax
autor
27. jún 2021

@viestta prepac, som tu nova...

anjelicek26
27. jún 2021

@zuzanockamt ale ved estrogen nie je "problem" a ked ma muz vysoku hladinu testosteronu, tak to komplet kompenzuje a ani si to nevsimnes... ak ma muz nizsiu hladinu testosteronu a prida sa toto, negativne to posobi na plodnost... to su len statistiky, tazko toto aplikujes na jednotlivca.

zuzanockamt
27. jún 2021

@anjelicek26 toto ja považujem už za blud

ukulela
27. jún 2021

Bohynu, a čo to neplodni chudáci, čo vakcinu nedostali? Nemajú sa na čo vyhovoriť.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
27. jún 2021

@zuzanockamt vektorove vakciny su tu roky rokuce

rivini
27. jún 2021

@xtimkax ja som aktualne tehotna a manzel sa nechal zaockovat hned, ako mi vysiel pozitivny test, aby nam nedajboze nedoniesol tu koronovu pliagu domov...planujeme viac deti a ja sa necham zaockovat po ukonceni 6. mesiaca pfizerom. Ockovanie nesposobuje neplodnost-spike protein je uplne iny protein ako ten, ktory obsahuju spermie, ci ten, ktory je potrebny na vyvoj placenty

vamajka
27. jún 2021

@xtimkax Preboha ako moze este niekto verit takym nezmyslom

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
buducamama
27. jún 2021

@rivini No ak si myslite, ze zaockovany clovek vam koronu domov nedonesie, ste na omyle. Prenasacom ostava, len on je chraneny.

xtimkax
autor
27. jún 2021

@martinq54 pani ak chcete niekoho urazat, zacnite inde...budem vdacna alebo radsej nekomentujte. Povedal to lekar, chcela som pocut nazor aj ludi z praxe. Len som chcela vediet ci tu niekto taky je. Ak s tym nemate skusenost, zdrzte sa komentovania. Toto forum tu je asi na to, aby sa ludia pytali ak nieco chcu vediet a nie na to, aby tu niekto niekoho urazal. A nikto nepovedal, ze som proti vakcine!!!

xtimkax
autor
27. jún 2021

@rivini dakujem za odpoved 🙂

pink_lady
27. jún 2021

Mne povedala imunilogicka,že viete predsa sú to len nové vakcíny...nie sú ešte preskúmané, nevieme posúdiť vedľajšie účinky...mne napr neodporučila očkovanie počas tehotenstva ale až po...ci bude mať efekt na plodnosť, nikto teraz nevie, možno rovnaký ako kovid sám o sebe...

luluska1234
27. jún 2021

@xtimkax ja som od 19.2. Zaockovana 2hou dávkou a som v 11tt dieťatko sa pekne vyvíja, nemám žiadne tehu príznaky.. Takže som plodná ako čerešňa, s priateľom sme raz skúsili počas ovulácie a hneď to vyšlo..

ajka0207
27. jún 2021

@rivini ten ukončený 6. mesiac ti niekto odporucil? Či prečo práve vtedy?

maminkasisa
27. jún 2021

@rivini je to len vasa vec, ale to sa fakt nebojite ockovat ako tehotna? Vsak tehotnym sa aj lieky aj antibiotika upravuju pocas tehotenstva, zvazuje sa akakolvek liecba.....

elizabet173
27. jún 2021

@xtimkax povedal to lekár? Môžeš tu dať jeho meno? Jáj, nemôžeš, lebo si si to práve vymyslela 😂 Inak, fakt si myslíš, že na tomto fóre dostaneš na toto spoľahlivú odpoveď ? Sú tu síce odborníci na všetko, ale skutočne si čakala, že ti niekto dôveryhodne odpovie, Tvoj lekár to má podložené čím?

vamajka
27. jún 2021

@xtimkax Kompetentni by mali prehodnotit ci netreba tomu lekarovi zobrat diplom🙂. Nuz podla toho tvojho lekara nam rastie generacia impotentov nakolko sa ockuju uz aj chlapci nad 12 rokov. Ach boze ludia naco nosite tu hlavu na tom krku ved ju trosku aj pouzivajte

martinoocka
27. jún 2021

Tak nám sa nedarilo trištvrte roka, chceli sme tretie bábo. No a dva mesiace po tom čo sa muž zaočkoval som otehotnela takže u nás malo očkovanie priaznivé účinky na plodnosť 🤣 mala by som to teraz vypisovať na všetky fóra ako overený fakt 😎

xtimkax
autor
27. jún 2021

@elizabet173 nemusela si to komentovat ak nemas skusenost 🙂

rivini
27. jún 2021

@buducamama to nie je pravda..vela som k tomu studovala a zaockovany clovek ma nielen mensiu pravdepodobnost nakazy, ale aj mensiu infekcnost. Cize ano, tym, ze je zaockovany on, som do istej miery viac chranena aj ja. Na tomto principe funguju vsetky ockovania uz desiatky rokov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre