myslíte že aj keď krvácam a až dnes sa mám dozvedieť výsledky či babo ešte vo mne včera žilo myslíte že ešte je tam?😕 ja už strácam nádej ..ako som včera písala bola som u gyn že som začala krvácať v 5 tt on na ultrazvuku vydel to babo ale pre istotu poslal krv na testy a cely den som po tom krvacala aj celu noc aj teraz😕😞 furt na to myslím
@sendy55555 mohli ti dat aspon injekciu na zastavenie krvacania. Nemusi to byt potrat. Ked potratis krvacas vacsinou aj so silnymi bolestami v podbrusku. Kludne babatko moze byt tam a ide len o hematom, ktory praskol aj vtedy zena krvaca vela. Tiez ti mohla prasknut cievka co sa bezne stava 🙂 ja verim ze to bude v poriadku. Velmi ti drzim palce 🙂
@sendy55555 v 5tt uz videl babo?
@gertys no mala som včera také bolesti v podbrušku aj v chrbte ale podla mňa neboli také aby sa nedali vydržať
@dori no veď myslím ten vačok nehnevajte sa ja teraz určite nemám náladu to vysvetľovať normálna žena to určite pochopí ako sa to myslelo a nebude ma chytať v tejto situácii za slová
@sendy55555 nechytam za slova, v 5tt nepoznam nikoho komu bolo vidno ten vacok. preto som prekvaoena. kazdopadne drzim prsty
@sendy55555 mam za sebou potraty preto sa pytam. Je to dost skore stadium. A krv vysledky? Podla hodnoty hcg hladiny sa da urcit ci to je alebo to nie je ono
@gertys neviem ešte mám zavolať o 11:00 😕🤦♀️dovtedy aj zošalem
@sendy55555 verim ti. To cakanie a beznadej. Mne tak naposledy na 3 kralov brali a na druhy den mi povedali vysledky. A ked povedal lekar ze kleslo o 9000 uz som vedela. Drzim silno palce a daj vediet
@gertys to mi je ľúto😕😔 áno jasné dam
Žiaľ to tu tu nikto nepovie, ja som krváca la 2 x a dieťa à 9 rokov, ale man aj miss abort za sebou a nie jeden. V tomto štádiu je to žiaľ len na prírode
Je to ešte veľmi skoré štádium a aj keď krvácaš,tak sa nedávajú žiadne injekcie ani lieky.Potraty bývajú aj vtedy,keď má bábo dajakú vývojovú vadu. Chápem, že ťa to frustruje,ale príroda to takto zariadila a vždy je to veľká otázka či sa bábätko udrží.Ale určite nezúfaj,nie si prvá a ani posledná.Určite ti to raz výjde a budeš dobrou maminkou.
@sendy55555 Ja krvácam už 3 týždne, od 6tt. Momentálne som 9tt a všetko je v poriadku. Dôvod krvácania neznámy, ale plod je v poriadku aj s akciou srdiečka. Držím palce. 😊
ďakujem vám všetkým za povzbudzujúce slová😕❤️
@sendy55555 ako to dopadlo?? Dufam ze najlepsie ako sa da 🙂
@lenik98 bohužial nie potratila som😭😞😔
@sendy55555 Viem, že to znie trochu drsne, ale netráp sa tým zbytočne dlho. Veľmi veľa žien takto po trati. Väčšina o tom ani nevie, keďže v takom skorom štádiu sa nehodí ešte k lekárovi a vyzerá to len ako posunutá menštruácia.
Držím palce nech sa čo najskôr zregeneruješ a nabudúce to už vyjde. 🙂 (a nabudúce chod k lekárovi najskôr v 7tt, skôr je to zbytočné)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vsetko sa ukaze. Kamoska krvacala 3tyzdne a porodila zdraveho chlapca