Čakám dvojičky a cítim pálenie bruška

8. jún 2020

Ahojte , mali ste niektorá v tehotenstve akoby pálenie celého bruška ? Čakám dvojičky a už ma to tak asi dva krát dosť pálilo a teraz znova neviem či to je z toho že mi niečo nesadlo alebo neviem

janulka257
8. jún 2020

a v ktorom si týždni? Pridaj sa k nám do skupiny Dvojčatá a viacerčatá 🙂 poradiť neviem ale možno iné baby majú skúsenosť

autor
8. jún 2020

@janulka257 v 29 TT , v piatok mám poradňu ale ak má to neprejde tak zavolám zajtra doktorke ..

daniela1911
8. jún 2020

Ahoj, nepáli ťa koža ? Tiež som to hneď neodhalila, zdalo sa mi, že zo ide zvnútra, ale bola to pokožka.
Štípalo má to aj keď som nečakala dvojičky, a ani som nebola taká chudá, aby sa mi až tak koža musela natiahnuť, ale aj tak má to dosť pálilo, najmä okolo popka a rozťahovalo sa to do strán.

bekanusenka
8. jún 2020

Mna palilo casto na pravej strane pod prsiami v hornej casti brucha. Dr mi povedala ze to moze byt tym ako sa mi rozsiruju rebra. Preslo mi to asi v 33tt. (Tiez cakam dvojicky..)

evkakozickova
9. jún 2020

Mňa to tak pálilo keď sa mi robili strie na brušku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre