Čaká ma kyretáž

8. jan 2023

Ahojte zajtra ma čaká kyretáž. Dneska som začala krvacat. Som nešťastná moje vytúžené bábätko :(
Prosím čo zbaliť so sebou do nemocnice? Nikto mi dnes nič nepovedal na pohotovosti. Ďakujem

katy1807
8. jan 2023

Stačí nočná košeľa, vložky, voda, župan. môžeš aj sprchový gél a uterák ak sa tam chceš osprchovať ja som sa nesprchovala keďže je to jednodňová záležitosť a nejaké pohodlné nohavičky potom na cestu späť. Mrzí ma čo sa ti stalo, ja som mala tiež pre Vianocami kyretáž prvé tehotenstvo :/

autor
8. jan 2023

Aha ty si bola aj cez noc? Mňa vraj pustia za obedom ak bude všetko v poriadku. Tiež mi je ľúto čo sa stalo :( hrozná bolesť aj keď ja som s tym už rátala. Od začiatku som krvácala a špinila.

katy1807
8. jan 2023

nebola som cez noc, odišla som hneď ako mi doktor povedal že môžem ísť ak chcem ale muž je doktor a preto ma pustil že dá na mňa doma pozor.. inak sa zvykne byť do 17:00 v nemocnici alebo tak do poobedia určite

autor
8. jan 2023

Aha. A mala si doma bolesti? :( veľmi mám strach

katy1807
8. jan 2023

ten prvý deň áno ale skôr také ako menštruácia a mala som aj horšie menštruácie.. je to zásah do tela takže určite nejaké bolesti sú ale celkom rýchlo to prešlo.. skôr ma boleli kríže a podbruško pri močení postupne to prestávalo teraz je to už okej úplne. neboj sa uspia ťa a hneď bude po tom.. skôr psychicky je to náročné

sardinka32
8. jan 2023

Ešte papuče a župan. Neboj, zvládneš to, ja to mam za sebou 2x.

autor
8. jan 2023

Ďakujem vám za odpovede ženy 🙂

zuzi0911
8. jan 2023

Ja som išla hneď z poradne...košeľu mi dali...zoperovali a o 4 h som išla domov..
Prajem ti veľa síl ❤
Inak si zober košeľu,vložky, papuče a vodu,toaletný..
To by malo stačiť...

zdenkabartakova
8. jan 2023

Mňa ráno prijali, cca okolo 9hod na sálu a keď som sa prebrala cca 12hod som už odchádzala domov... Tiež to mam 2krat za sebou... Nič strašné neboj vôbec som nič necítila... Po kyretazi krvacas normálne ako keď máš menštruáciu... Žiadnu bolesť nič som nemala.. Držím palce

janewithane
8. jan 2023

Mne este napadlo jedlo a chcem ta trosku upokojit ze ja som napr ziadne bolesti ani nemala. Drz sa

anjelicek26
8. jan 2023

Ja som tiez prisla o desiatej a o strnastej ma uz prepustali. Je to kratky zakrok. Ja som krvacala dost dlho, nabehlo mi mlieko a podobne "perly". Bolesti boli ale mierne. Psychika sa davala dokopi podstatne dlhsie. Hlavne lebo to uz bolo neskor, ked sa uz clovek citi safe..

macko1007
8. jan 2023

ja som si zobrala:zupan-nevyuzila som ho,kedze predoperacne som rychlo obehala este v rifliach a tricku… papuce,nocnu koselu,nohavicky,vlozky..pre istotu si zober aj nabijacku na mobil keby tam musis ostat na noc,lebo clovek nikdy nevie..mna pustili od zakroku po 4h domov,krvacanie ani tak nebolo len spinenie..najhorsie bola prva ms,aj druh celkom silna a tretia uz okej.. drzim palce

domka222
9. jan 2023

Raz som bola aj na noc. Ale to mi robili až poobede. A raz som išla poobede domov. Vložky, pyžamo, papuče

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre