Búšenie srdca v 1. trimestri

sylviaaa192
4. jan 2022

Ahojte dievčatá chcem sa len spýtať či niektoré z vás majú podobný problém ako ja som v 9tt tehotenstva 2 tehotenstvo a sem tam z ničoho nič dostávam búšenie srdca ale tak ze mi ide vybuchnúť srdce dosť nepríjemný pocit potom to same zmizne ale mávam to asi uz od 6 týždňa a dosť ma to stresuje pri prvom tehu som to nemala vôbec ale musela som brať lieky na tlak cca od 5 mesiaca mala som vysoký tlak ale toto je úplne iné srdce mi ide vyskočiť z čoho to môže byť ako si mám pomôcť? Ďakujem za každú radu

lalulola
4. jan 2022

Ja som to mala tiež, dokonca v kľude mi búšilo srdce, tep 135...potom to ustalo.

ivet294
4. jan 2022

@sylviaaa192 ahoj aj ja to mam a som v 12 týždni... Neviem co sa s tým dá urobiť aby to prestalo, ale v pondelok idem na poradňu, snáď doktorka pomôže...

sylviaaa192
autor
4. jan 2022

@lalulola aj mne v klude až vyskočiť mi ide , a všetko si mala v poriadku? Prešlo ti to kedy?

sylviaaa192
autor
4. jan 2022

@ivet294 držím ti palce ja idem až 17teho dovtedy neviem čo budem strašne nepríjemné to je

lalulola
4. jan 2022

@sylviaaa192 Jasné ono to vždy tak do pár minút, max pol hodinku prešlo....ono je to tým, že ten obeh krvi v tele ide rýchlejšie v tehotenstve... pokiaľ nie je vysoký tlak, tak všetko ok.

sylviaaa192
autor
4. jan 2022

@lalulola tlak je v poriadku 116/80 ale tep vysoký 110 som zvedavá čo mi to na to povie dok napríklad dnes to mam celý deň na striedačku inokedy deň aj dva nič som z toho normálne mimo ale zevraj prvé tehu su bezproblémové tie ďalšie už sú horšie čo počúvam aj od mamičiek čo majú viac detí

lalulola
4. jan 2022

@sylviaaa192 ja som mala zatiaľ prvé tehotenstvo a mala som také nezvyčajné príznaky počas celého tehu že neviem teda čo má bude čakať v druhom 🤣 nízky tlak, nechuť jesť (-5kg), zaseknutý nerv v zadku, triašky, zasklby svalov, vysoký tep a podobné super veci 🤣

ivet294
4. jan 2022

@sylviaaa192 ďakujem, v pondelok ti napíšem ako som dopadla...

ivet294
10. jan 2022

@sylviaaa192 ahoj dnes som bola na poradni, pýtala som sa na to búšenie srdca, že je to vraj normálne, sem tam sa to stáva, že to žena cíti, čiže vydržať, čo iné nám zostáva 🙂

sylviaaa192
autor
11. jan 2022

@ivet294 super teším sa že je to v poradku 🙏❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre