Ahojte zeny. Moje druhe tehotenstvo. Prve bezproblemove. Toto v 14tt hrozne crevne zachvaty a koliky. Jedno co jem. A ta bolest sa neda vydrzat. Ked mam zachvat beriem Nospu alebo Buscopan. Beriete to niektora alebo brali ste? Ja sa modlim aby to prestalo neskor v tehotenstve...
@meredith83 ale radšej si dávaj nospu, lebo moja dr mi kázala brat nospu keď som mala bolesti v podbrušku, tak asi aj na tie čreva radšej nospu.
Mne nospa nezaberala a najhoršie ze dávali ju aj v nemocnici a nic.
@veronikaa006 No mne buscopan okamzite zaucinkuje ked mam zachvat. Som v Irsku takze tu pomoc 0 bodov a to som bola na pohotovosti 2 krat. Kazali mi paracetamol s kodeinom co je na velke h... Viem ze na SK davaju Nospu ale ta velmi pomalo ucinkuje. Ja ked mam ten zachvat to je nesmierna bolest a uz som rodila. Buscopan dam jeden a mam pokoj aj na zopar dni. mam aj Hylak rozmyslam ze ten dam a uvidim ci to nezlepsi stav
@sasanka605 mne tiez extra nezaberie.
Buscopan predpísal pediater aj mojej malinkej dcére a ako povedal je to na vyprdenie...
NoSpa - tento liek predpisujú ďalšej dcéra keď má problémy so slepákom... Je od bolesti.
Ešte skús čaj na trávenie...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@meredith83 mala som tiež hrozne kŕče v žalúdku aj črevách, našťastie to prešlo cca v 5 mesiaci. Ja som sa snažila bez liekov, hylak som si iba dávala a raz keď som už fakt nemohla vydržať tak som si dala buscopan.