Ahojte...vcera sa mi stala taka vec.Nastupovala som do auta samozrejme do 3-dveraku s posuvnou sedackou cez uzsi priestor a trosku silnejsie som si pritlacila na brusko.Na to som citila dost silne pichanie v lavej strane v podbrusku ako keby ma bolel vajecnik.Som v 33 tyzdni a trvalo to asi 10 minut a potom to prestalo.Babo normalne kopkalo,len som chytila paniku ci som mu nemohla nejako ublizit.Lebo tak silno ma nepichalo od zaciatku tehotenstva.Nemate niektora skusenost s niecim podobnym?Istotne sa opytam v utorok aj na poradni.Dakujem.
@anett1905 mna raz starsi syn kopol nechtiac do brucha a pichalo ma.. tiez som sa bala, ale nic sa nestalo, mala bola ok.. je tam okolo babatka tolko organov, vody, ze je velmi dobre chranene..
a raz mi jeden chlap v obchode buchol kosikom do brucha, tiez to bolelo, ale nic z toho nebolo.. len chlap sa skoro rozplakal, ked si uvedomil, co sa stalo.. 🙂
Dakujem baby...som uz troska kludnejsia.To len za cely cas som sa nijako neudrela alebo nestlacila brusko tak ma to teraz trosku vydesilo ze ma tak pichalo.Fuuu vdaka 🙂
Neboj dietatko je tam vo vnutri v poriadku ,dostatocne chranene 🙂
@anett1905
Keď nekrvácaš je všetko OK.Ja som tiež tehotná a mám šťastné tehu.Pred tromi mesiacmi som na snehu spadla na bruško.Zľakla som sa,šla som na pohotovosť nechali ma na pozorovanie 4 dni.Všetko dopadlo na jedničku.A teraz pred dvomi tyždňami som sa šmýkla na blate a zlomila lave zapästie na ruke,čiže mam sadru a 17 dni do porodu :D pravdepodobne sadra bude aj cez porod :D teraz sa len nadtým zasmejem,no nebolo mi vsetko jedno.Sla som na pohotovosť a tam mi bolo povedané,ze ctg je v poriadku a ked nekrvacam mozem ist domov....Mna tiež pychalo v podbrušku a ťahalo sa to až do zadu ku krížom,ale prešlo.....
Neboj sa mne spadla pri sprchovaní hlavica od sprchy a ah neter mi strelila hlavu do brucha (asi chcela malej urobiť baran buc) mala ma teraz 5 mes a má sa k svetu
Dakujem...nechcela som hystercit,ale je to nase prve vydarene tehotenstvo takze strach tam je.
Ahoj veď i naša je poriadne vytúžena a aj vytrapena-som po umelom oplodnení našťastie sa podarilo na 1x.ale nestrachuj sa príliš aj to škodí bábätku stres a samé obavy nikomu neprospeju.dokonca nechcem teda priať ale napr.ak aj budeš mať nádchu alebo horúčku tak aj to sa dá v tehotenstve prekonať bez ujmy.
Veru mala som aj chripku a vsetko nastastie ok.Dufam ze uz to spolu nejako dobojujeme.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
bábetko je chránené dostatočne hrubou vrstvou placenty, brušnej steny maternice a neviem čím všetkým takže nemusíš sa podla mna báť 🙂 mne sa to stalo pár krát tiež a tiež ma trocha pichalo chvilu potom ale nejak som z toho nerobila paniku... 🙂