Ahojte, práve som sa dozvedela že som tehotná.. ale zhodou okolnosti som sa dnes riadne buchla do podbruška, myslite že to je v poriadku v tejto fáze?
@kitycat viem, buchla som sa v okolí podbruška až nižšie preto sa pýtam
Ak by to uskodilo, tak by si uz nasledne zacala krvacat. Ale skor si myslim, ze to bude v poriadku, ak nic take nemas. Ked som bola kvoli krvacaniu 6+1tt na pohotovosti, tak ma pozerala cez brucho a tak mi na neho tlačila, ze ma riadne bolelo... A nic sa nestalo. Ale chapem tvoje obavy, mna tiez syn kopol do brucha, ked som bola v 20.tt, aj ma celu noc bolelo a pichalo, ale nastastie nic sa nestalo. Babo je dost chranene, nastastie...
Urcite by sa ti to uz prejavilo.
@viestta chápem ze to je otázka milimetra, preistotu som sa spýtala
@ailiba ďakujem za odpoveď vážim si to 😇 , už 2x som mi vyvolávali pôrod v 5 mesiaci, len sa chcem proste uistiť..aby bolo už všetko v poriadku 🤞
Joj, to je mi luto, urcite to tentoraz vyjde💗... Ale este je velmi skoro... Ak by sa nieco stalo, tak by sa to rychlo prejavilo, ine je to vo vyssich štádiách. V tomto mas asi stastie, ze sa to stalo na zaciatku... Je to bud, alebo.
Musel by to byt veľmi silný naraz(auto havária, pád z výšky) , aby to v takom skorom štádiu nejako ublížilo. Zárodok je veľmi malý a je úplne chránený v maternici. Takže keď nekrvacas, nemáš kŕče, silné bolesti, tak málo by byť všetko v poriadku.
Neboj, ja som na začiatku tehotenstva prešla na bicykli v kopcoch 40 km, skoro som tam zdochla od námahy, pekne MTB. Keď som potom zistila ze som tehotná, až mi zle ostalo. Keby som to tušila, takú kravinu radšej nerobím a neriskujem. To buchnutie ti iste neuškodilo ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V bruchu este nic nemas, vies kde sa v tele zeny nachadza maternica?