Bruško plodu nezodpovedá 33. týždňu tehotenstva

jannet07
6. mar 2016

Tehulky a mamicky. Bola som u lekara, som v 33 tyzdni. Hlavicka babatka je na 34+4 a brusko na 31+5. Mali ste niekto taketo vysledky? CTG mi este nikdy nerobili. Na kontroly chodim pravidelne. Bola som pred tyzdnom, tu bolo vsetko ok. Po tydni som sla na pohotovost s bolestami a toto stalo v lekarskej sprave.

Dakujem za odpoved

vevesh
6. mar 2016

Kazde dieta sa vyvija inac a nikto nie je podla tabulky - takze hlavne klud a nestresuj.. Tie hodnoty su len orientacne a taketo meriania su normalne a nie ojedinele...

666maybe
6. mar 2016

tuto o tom píšu niektoré maminy a myslím, že sa kľudne mohli seknúť aj doktori, stáva sa to často očividne takže sa nestresuj zbytočne, všetko bude v poriadku 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/zla-velkost-plodu-v-iii-trimestri-mate-s-tym-problem/

belllinka
6. mar 2016

@jannet07 ano, na kazdom uzv som mala rozdiel vo velkosti hlavicky a brusko 3 tyzdne a mam uplne normalne dieta. Tie merania nie su uplne presne

jannet07
autor
6. mar 2016

Tak dufam ze to bude v poriadku.😒

belllinka
6. mar 2016

@jannet07 Urcite. U mna to gynda ani neriesila, povedala, ze to je uplne normalne

stesil
6. mar 2016

Vôbec si z toho nič nerob. Je to normalne. Prostě nie si podľa tabuliek, ani ja som nebola 😉
Ono potom keď sa ti narodí bábo, budeš znova pozerať na tabuľky. Všetci sme iný. Hlavne je aby sa plod vyvíjal. Mne pri prvom stále hovorili aký bude veľký a nakoniec bol 3 kilovy chlapec. Pri druhom, že je drobný, týždne nevychadzali ako tebe a narodil sa 3,200. Neries :-P

jannet07
autor
6. mar 2016

Mne zakazdym povie gynekolog ze vsetko je ok.ked sa pytam na hmotnost alebo velkost,tak len povie,ze vazi tolko co plod v danom tyzdni ma😏.tento tyzden idem na kontrolu,tak som zvedava

jarkas_
4. okt 2016

@jannet07 ahoj prosim ta ako ste nakoniec dopadli? vsetko bolo ok? dakujem za info🙂

jannet07
autor
6. okt 2016

@jarkas_ ahoj, jasne, vsetko bolo ok🙂ak ti to tiez nesedi, nestresuj sa🙂

jarkas_
6. okt 2016

@jannet07 dik za info!🙂 aj to nejako zhodnotili? ze co to mohlo byt? zle meranie alebo len chudsie babatko? rodila si v termine?

jannet07
autor
7. okt 2016

@jarkas_ bolo to zle neranie.narodila sa normal na termin s peknou vahou.ziadne anomalie😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre