Branie liekov v tehotenstve

sona_98
2. feb 2022

Ahojte mamičky, alebo ešte len čakatelky, mám prozbičku na vás, som v 10tt a bolí ma strašne krčná chrbtica a vystreľuje mi to do hlavy ta bolesť, už aj uši ma začínajú pobolievať a nechcem brať hneď nejaké lieky od bolesti, a kávu tiež piť nemôžem, lebo ma z nej napína ( proste mi smrdí), tak sa chc vás spýtať, že čo ste vy brali alebo skôr používali od bolesti hlavy, chrbtice. Ďakujem moc za vaše odpovede 🙏🙏☺️☺️

helka90
2. feb 2022

@sona_98 ked som uz naozaj nemohla vydržať dala som si paralen.. ale najskor by som to asi riešila nejakymi ľahšími cvikmi na uvoľnenie, pripadne masážou...

deti95060810
2. feb 2022

1-2 tabl. ťa nezabije, len nie pravidelne...skôr to prediskutuj s lekárom

sona_98
autor
2. feb 2022

@helka90 a môžem pouzit aj masážnu masticku s konope a cili, ta mi pomahala este pred tehu, ci radsej nie

luccija
2. feb 2022

@sona_98 liek Ti pomôže na chvíľu
Nájdi si na YouTube rýchla fyzioterapiu úžasný chlap cvičím s ním už dlhšie a mám pokoj s krčnou potrebuješ ponaťahovať skrátené svaly, alebo máš blok.Ma zvlášť video na krčnú.Plus si to dobre namasti pomasiruje z Muay krémom majú ho v lekárni.Inac skôr pomáhajú lieky na uvoľnenie svalstva Guajacuran je bez predpisu, ale pozri či môžu tehotne

sona_98
autor
2. feb 2022

@deti95060810 tak ja sa vyhybam liekom ako to ide ale dneska ma strasne boli krčná chrbtica a vystreluje mi ta bolest az do hlavy, pomahala mi na to kava este pred tehu, ale tedaz nemozem kavu ani cítiť

helka90
2. feb 2022

@sona_98 tak keďže je to krcna chrbtica a asi si jej tam nedáš kilá tak ja by som sa toho nebála a neprezivala to tak... Ale viem že ma tu niektoré mamičky za to zkritizuju...

nikpa
2. feb 2022

@sona_98 Max parelen, na maste tiež pozor. Na krčnú chrbticu treba cvičiť keď bolí

nina296
3. feb 2022

@sona_98 mna bolievala veľmi hlava, bala som si dat lieky, ale lekar mi sam povedal dat si radsej paralen ako trpieť a dala som si vždy polku, väčšinou zabrala. A nic sa nestalo. Takze daj si, bábätku to neublizi

sona_98
autor
3. feb 2022

Len problém je ten baby, ze mne paralen nezaberá vôbec, ale dala som si vcera tu konopné hrejivé mazanie a pomohlo mi to, uz ma nebolí ani hlava ani krčná chrbtica, dakujem ☺️☺️

gaborova111
9. feb 2022

Dobry den chcem sa opytat som 5 mesiaci tehotenstva a mam chripku robila som si test na covid negativ ... Mozem si zobrat paralen alebo nie dakujem pekne

nina296
9. feb 2022

@gaborova111 paralen urcite ano, nemusíš sa bat

gaborova111
9. feb 2022

@nina296 dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre