Ahojte mamičky, alebo ešte len čakatelky, mám prozbičku na vás, som v 10tt a bolí ma strašne krčná chrbtica a vystreľuje mi to do hlavy ta bolesť, už aj uši ma začínajú pobolievať a nechcem brať hneď nejaké lieky od bolesti, a kávu tiež piť nemôžem, lebo ma z nej napína ( proste mi smrdí), tak sa chc vás spýtať, že čo ste vy brali alebo skôr používali od bolesti hlavy, chrbtice. Ďakujem moc za vaše odpovede 🙏🙏☺️☺️
1-2 tabl. ťa nezabije, len nie pravidelne...skôr to prediskutuj s lekárom
@sona_98 liek Ti pomôže na chvíľu
Nájdi si na YouTube rýchla fyzioterapiu úžasný chlap cvičím s ním už dlhšie a mám pokoj s krčnou potrebuješ ponaťahovať skrátené svaly, alebo máš blok.Ma zvlášť video na krčnú.Plus si to dobre namasti pomasiruje z Muay krémom majú ho v lekárni.Inac skôr pomáhajú lieky na uvoľnenie svalstva Guajacuran je bez predpisu, ale pozri či môžu tehotne
@deti95060810 tak ja sa vyhybam liekom ako to ide ale dneska ma strasne boli krčná chrbtica a vystreluje mi ta bolest az do hlavy, pomahala mi na to kava este pred tehu, ale tedaz nemozem kavu ani cítiť
Len problém je ten baby, ze mne paralen nezaberá vôbec, ale dala som si vcera tu konopné hrejivé mazanie a pomohlo mi to, uz ma nebolí ani hlava ani krčná chrbtica, dakujem ☺️☺️
Dobry den chcem sa opytat som 5 mesiaci tehotenstva a mam chripku robila som si test na covid negativ ... Mozem si zobrat paralen alebo nie dakujem pekne
@gaborova111 paralen urcite ano, nemusíš sa bat
@nina296 dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sona_98 ked som uz naozaj nemohla vydržať dala som si paralen.. ale najskor by som to asi riešila nejakymi ľahšími cvikmi na uvoľnenie, pripadne masážou...