Ahojte, mám jeden problém, chcem sa spýtať, či ste niektorá brali CANDIBENE počas tehotenstva, a či nezostali nejaké následky. Díky
takže si ho vôbec nebrala,že?
Ano brala som ....cele tehu som totiz bola hrozne nachylna zo spodu...maxik je zdravy a nic mu nechyba...a tu v rakusku sa moze aj v lekarni aj dr ti to povie
@katkamyska nie, ale aby som to ozrejmila ja som mavala velke problemy s kvasinkami pred otehotnenim a aj prvy mesiac tehotenstva-ale to som este nevedela ze som uz tehu-vtedy som dostala candibene tabletky na vkladanie ale nechcela som pre istotu brat nic (hlavne kvoli letaku kde bolo zakazane tehotnym) ale ako som napisala lekarka povedala ze som to mohla kludne brat..musim zatial poklopat problemy mi zmizli, zatial nic, trocha akoby chcelo ale nejak to islo do stratena 🙂
no lebo ja som si to teraz dala 2x večer a neviem či je to normálne alebo nie, ale začal so mňa vytekať taký žltý výtok, tak neviem či je to dôsledok tých tabletiek,alebo čo...
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nahodou niektora z vas nema skusenosti pocas tehotenstva s odvarom z rumanceka. Kura by sa mala robit so striekackou naplnenou rumancekovym odvarom a naslednym streknutim do posvy. Po vyplachnuti rumancekom sa moze vlozit do posvy krem, vaginalny cipok, cokolvek, co doktor predpisal na kvasinkovu infekciu. Ze vraj to zvysuje ucinnost lieku - doktor sa mi zmienil o tom. Dakujem
ahoj,tak o tomto som veru nepočula nič.ale ked ti to doktor povedal,tak asi niečo na tom bude? a v koľkátom si týždni?
v 27tt. a momentalne s druhou mykozou na krku. :( ... viem, ze je to liecitelne, pocas tehotenstva su zeny viac nachylne, ale paradoxom je to, ze mykozu som mala ani sa nepamatam a pocas tehotenstva uz sa objavila 2x.
@katkamyska tie tabletky sa davaju na noc, aby tak skoro nevytiekli ked sa rozpustia a co najdlhsie posobili, takze je normalne ked sa rano zobudis ze sa to z teba trocha "leje"..preto myslim ze je to ten bezny vytok co byva rano po vlozeni..ale zas lekar nie som..🙂
vm2012 a nebojíš sa,že to môže nejak plodu uškodiť? ja som pred tehotenstvom nemala nič, žiadne výtoky ani mykózy. tak vôbec neviem čo s tým.a teraz navyše mi začal nejaký vodnatý výtok, neviete čo by to môhlo byť baby?
@katkamyska
Ahoj Katka, mám podobný problém, kt ma trápi, tiež som brala CANDIBENE tbl, a netušila som, že som tehotná, chcela som sa spýtať ako to dopadlo u teba? Vďaka za odpoveď
ja mavam mykozu len pocas tehu nikdy som ju nemala medzi tehu teda ked som nebola tehotna a vzdy ju chytym hned na zaciatku tehu a potom aj 4 krat doktormi da lieky a vylieci sa a je pohoda.pri poslednom tehu som sa veru trosku bala lebo som ju dostala v 9 mesiaci par dni pred porodom a aj som uzivala lieky a pohoda.
ano.
nic katastrofalne sa neudialo....
preco by sa malo??????
@macicek11 ahoj, no mne to po tých tabletkách ustupilo,ale aj tak sa mi to vrátilo.potom mi dal doktor ešte jednu dávku a tam to už zabralo.zatiaľ nemám žiadne problémy, teda okrem slabého výtoku,ale to je v tehu normálne
@katkamyska vdaka za odpoved, skor som myslela ci tie tbl kt sa nesmu uzivat v 1 trimestri nemaju negat vplyv na babo?
Ci mas nejake info od Dr ako sa vyjadril?
nie nemaju neg.vplyv, horšie by bolo keby si tu mykozu neliečila a prešla by až k bábätku.ja mávam s tým problém jedine v tehotenstve, aj pri malom a aj teraz som brala lieky.ževraj to ženy mávaju častejšie v tehotenstve.
ahojte potrebovala by som sa spytat na jeden problem dnes mi dektorka predpisala candibene tablety na vkladanie no ked som si to zaviedla zacalo ma palit v posve a tiez to palivo zasvrbi vzdy ked to po kuskoch vytecie takze trapi ma to ci je to nieco zle a nemala by som v liecbe pokracovat alebo je to normalne ze sa to vlastne lieci ....
Ja som to dalej dobrala a tak sa to vyliecilo ono to pali prve razy preto lebo akurat z teba vytekaju tie skodlivyni a bakterie. Ja som mala mykozu pocas tehotenstva viac krat
ja som brala pár krát od začiatku tehotenstva, mala som strašne oslabenú imunitu a pravidelne sa mi to vracalo, následky našťastie žiadne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, mne bolo gynekologom povedane ze sa moze. Povedal, ze aj ked je na letaku ze sa nema, moze sa..no ja som sa bala v prvom trimestri, pre istotu som to nejak vydrzala..