Brali ste lieky na tlak počas tehotenstva?

carinka888
28. jún 2022

Bral niekto lieky na tlak( pulz) pocas tehotenstva? Ak ano ake? A vsetko bolo ok? Ďakujem

ivs97
28. jún 2022

Ja som mala počas tehu strašne zvýšený pulz, niekedy aj 120, úplne búšenie srdca a podobne.. Gynekológ mi odporučil zvýšené dávky magnezia, magnerot 3 krát denne.. A ustálilo sa to.. Ale určite sa poraď s lekarom, gynekológ ťa môže poslať aj na EKG, len sa vypytaj, istota je istota 😊

carinka888
autor
28. jún 2022

@ivs97 ja beriem ivabradin toho sa musim ,,zbavit” a nahradit inym🤷‍♀️ Magnerot beriem aj ja…. Mam plus tetaniu tak mozno aj to🤷‍♀️

anazuz20
28. jún 2022

@carinka888 áno ja som brala Cardilan

carinka888
autor
28. jún 2022

@anazuz20 a vsetko bolo ok? Predpisal kardiolog?’od zaciatku tehu?

anazuz20
28. jún 2022

@carinka888 áno všetko bolo ok 🙂 anoo

barus26
28. jún 2022

@carinka888 ja som brala na tlak dopegyt a agen počas tehu

sofinka1301
28. jún 2022

Ahoj brala som dopegyt a ešte niečo mi nasadili v druhom tehotenstve

monicka976
29. jún 2022

@carinka888 dopegyt a magnezium 3x denne a vsetko v uplnom poriadku 🙂

lenka_mat
29. jún 2022

Dopegyt, avšak na mňa slabý liek, takže som si s tlakom poležela v nemocnici..tvrdili že nič silnejšie dať nemôžu

carinka888
autor
29. jún 2022

@lenka_mat a zvladli ste cele tehu? U mna ani nke tlak je problem max mam 134/89 ale pulz..:(

zuzib21
29. jún 2022

@carinka888 ja som brala dopegyt od 32tt tlak vysoky bez bielkoviny v moci. Rodila som v 38tt ale mala za cely ten cas co som mala vyssi tlak malicko priberala narodila sa 2600g. Po porode som brala tabletiek denne az postupne to klesalo ceep sestonedlie. Mala je nastastie ok, bola len mierne hypotonicka cize oslabene svalstvo, chodit zacala v 18 mes ale vsetko dobehla 🙂 drzim palce

lenka_mat
30. jún 2022

@carinka888 zvládli sme, obe deti sa narodili v termíne, všetko s nimi ok, len tlaky tak 150/100.. ja som sa fyzicky zle cítila..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre