Ahojte je tu niekto kto mal hematologicke vysetrenie uplne v poriadku ale bral preventivne Farxiparine alebo Clexan?
Ja som mala 3MA velmi skore (6-7tt). Gynekologicka mi nasadila Fraxiparine preventivne ale chce mi to vysadit po prvom trimestri. Tak mam aj obavy ze ci vsetko bude ok. Dokedy ste ho brali ked ste nemali ziadnu mutaciu a vsetko ok ? Je tu niekto kto bral do 12tt alebo ako dlho ste to brali? Vdaka M.
@ab727 geneticke a vsetko ok aj manzel. Mame uz jednu dcerku.
Aj ja už mám jedno dieťa staršie,prvé tehotenstvo bolo úplne ok,potom 2× MA...ja mám z hemat diagnózu,ale mne napr. na imunológii zistili zvýšené intracelulárne cytokíny čo tiež môžu robiť problém,mala som nasadený medrol do 20tt
@ab727 aha take vysetrenie nemam. No sak ked mi to vysadi gynekolog nic nenarobim i ked clovek keby to ma pomoct tak to radsej berie. Drzim
palce 🍀
Pozri riaď sa tým čo povedal gynekológ,ale ja som žiadne lieky z hemat. preventívne nebrala.Nerozumiem celkom tomu prečo ti neurobili komplet vyšetrenia,iba tak okrajovo...ďakujem aj ja tebe držím palce nech to dobre dopadne🍀
@ab727 ved aj budem musi clovek verit 🙏🏼tak dakujem krasne a zelam vsetko dobre ❤️
Ďakujem ešte raz,jasné treba veriť...ono vieš aj keď mne niečo zistili tak ti nikto nezaručí,že sa to proste nestane znova,tiež som bola ako na ihlách prvé 3 mesiace,hlavne kľud,aj tebe všetko dobré prajem💗🍀
Svagrina mala potrat a potom 2tehu pichala fraxip.
Ja mam 2 deti, úplne bezproblémové tehotenstva, potom som mala 2 MA v priebehu 7 mesiacov. Tiež ma poslal doktor na hematologiu. Tam mi kontrolovali genetiku, mutácie a štítnu. Všetko v úplnom poriadku. S hematoligickou sme sa tiež takto dohodli, že preventívne fraxiparine na prvý trimester. Tak aj bolo. Poslednú injekciu som dobrala v 14tt. Tiež som mala vtedy velikansky strach co bude ďalej. Zajtra začínam 30tt 🙏. Tak držím palce aj tebe aj sebe 😊
@petrisa213 Dakujem pekne aj ja Vam drzim silno palce aby vsetko dobre dopadlo a dotiahli sme to do uspesneho konca dal by dobrotivy Boh🙏🏼
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Robili ti aj iné vyšetrenia okrem hematologického?