Bradavičky v tehotenstve okolo rodidiel

25. apr 2021

Dobrý den, mala ste niektorá takýto problém urobili sa mi 2 take mini mini, ze keby si to nevšimnem tak to aj oholim... Su uz take ako na odpadnutie... HPV by som nemala mat, keďže mesiac pred tehotenstvom som mala ster z krcka a vsetko bolo super ukážkové, pýtala som sa mojej gynekologicky ci mi moze urobiť test na hpv tak pozerala, ze ona to robi len ked niekto ma zle výsledky z normálneho steru... Ale ze ja som mala ich v poriadku, tak ked chcem, ze az po pôrode mi urobí, ze sa zato platí, ze počas tehotenstva mi nebude nic také robiť... Musia tie bradavicky s uviesť s hpv? Ja ich mam akoze nie pyskoch ale tak viac o smerom k stehnu a driha je smerom k hrádzi... Ako vám to odstránili, teraz som uz 35 tt
Ďakujem

petus998
25. apr 2021

Ja som mala po porode to iste mam to skorr daleko od p... nemam ani na nej .. a dr. Mi povedal ze vysledky mam vsetko dobre ze to hpv nebude tak tiez cakam co po tomto porode mi povedia

autor
25. apr 2021

@petus998 a z coho sa nam to mohlo urobiť? Presne mesiac pred tym ako som otehotenla som bola na preventívne, ster z krcka a povedala, ze výsledky boli dobre, nemala dovod mi volať aby som prisla este raz aby sme urobili a poslali na to špeciálne vyšetrenie ten výter... No tak neviem prečo sa nam to urobilo... 2 take male, ze proste keby chcem tak si ju aj otrhnem a rukou ale nechcem riskovať.... Na dvorci sa mi tiež urobila taka mini a tu som si odtrhla asi pred 2 mesiacmi a uz tam nie je a ani sa nevratila ani to nebolelo ani nekrvacalo a tam dole ta jedna vyzerá tak na odpadnutie a ta druha je taka, ze za pár týždne asi dozreje tiež 🤣🤣🤣

petus998
25. apr 2021

Ja mam tiez dve malunke nerastu a neviem ja som bola minuli mesiac mi robil cytologiu ster krv vsetko mam uplnom poriadku tak netusim mne dr povedal ak mi to vadi ze mam to dat vypalit ale ze to proste suvis s tym nema

sissy27
25. apr 2021

To môžu byť len fibrómy - neškodné kožné výrastky. Na kožnom ti ich odstránia bezbolestne špeciálnymi nožnicami.

autor
25. apr 2021

@sissy27 ďakujem.... Lebo fu hpv neviem nemala som vela sex partnerov a tých co som mala oni nemali predomnou vela alebo len jednu, s ktorou prisli o panenstvo a otec môjho dieťaťa mal tiež iba jednu predomnou a on nema nic... A s nim som vyše 2 rokoch... A predtým som nikoho 2 roky nemala.... Takze keby som aj dostala hpv on jedného z dotyčnych co ich bolo vazne, ze minimum na jednej ruke a este sa mi aj zvýšia prsty 🤣🤣🤣

sissy27
25. apr 2021

Netreba hneď myslieť na najhoršie 😉 tie fibrómy sú v tehotenstve bežné.

amelie2017
25. apr 2021

Aj mne sa kedysi urobili. Neboli to genitalne, proste normalne, ako sa ti spravi na ruke alebo nohe. Dr. povedala, ze najpravdepodobnejsie z holenia. Ale ja som mala jednu aj na stehne, tak sa asi preniesli.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre