Ahojte máte niekto podobnú skúsenosť ? Počas posledných mesiacov tehotenstva sa mi spravili viacero malých bradavičiek na krku, takých výrastkov ale aj mini znamienok na hrudi. Neviete či sa to môže dať na knižnom odstrániť aj počas obdobia kojenia ?
Že či sa mi oplatí vôbec ísť teraz na kožné to riešiť alebo počkať kým odstavím.od kojenia.
Je to uplne bezna vec. V tehotenstve sa siria najviac. odstrania ti to napr dusikom ale v lete to ziadny doktor neurobi. Mohli by ti ostat jazvicky.
Chod na jeseň teraz ti to asi neodstránila cez leto.. A môže sa je to pár sekundová záležitosť
Aj mne sa urobili, tesim sa, ked porodim a zacnem to riesit 🙄
Jasne, mne sa aj analne spravili😀😀 v sedtonedeli sa mi ale postupne vstrebali/samo pdpadli
Mne sa stalo presne to isté! Malý má teraz 6 týždňov a veru už pozerám termíny na objednanie, riadne ma to rozčuluje.. tie mini znamienka v dekolte a na prsiach neriešim, ale tie mini bradavice na krku sú hrozné, vyzerá to ako keby mám špinavý krk 🤨🙈 ale inak čítala som, že telo v tehotenstve produktuje viac melatonínu, preto by si ženy po tehotenstve mali dat skontrolovat znamienka aby nezblbli.
@andrea2323 ano ved aj ja si to chcem dať skontrolovať ..len musím zistiť kde :D aby som nemusela vymenny listok zháňať ale len sa rovno objednať a ísť :D
Mne sa tiež kopa vytvorilo vo výstrihu na krku porodila som maji bola som na kožnom teraz a ma objednali októbri že mi to spravia dusikom tie z tehotenstva a také co mam cely život a chcem odstaranit že vylupnut teším sa hlavne že daju preč z toho vystihu hrozne ma hnevaju kojim a vraveli že to aj v tehotenstve sa odstraňuje som ostala prekvapená som mala poporodne brucho a doktorka si myslela že ešte len čakám 🫣😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môžeš kľudne skočiť na kožné aj počas dojčenia.
Veď to ti vypáli za pár sekúnd. To nemá nijaký vplyv na dojčenie. Počas dojčenia sa aj operuje, nielen odstraňujú bradavice