Ahojte,
Chcem sa spýtať ste tu žienky, ktoré ste absolvovali operáciu žlčníka a po nej ste zostali tehotné? Ako prebiehalo Vaše tehotenstvo, nemali ste problémy s trávením? Ja som 6 týždeň po operácii a pomaly už neviem čo mám zjesť z čoho ma nenafúkne a nemám kŕče. S manželom však chceme ešte jedno dieťa len sa bojím toho ako by to dopadlo pokiaľ by to moje trávenie fungovalo tak ako doteraz...
Ja som po operácii žlčníka asi tri roky. Zo začiatku som mala veľké problémy s trávením a musela som si fakt dávať pozor, čo zjem. Postupne sa to upravovalo a dá sa povedať, že dnes už zjem všetko. Odkedy som tehotná, tak mi skoro každé dve hodiny škvŕka v bruchu a som nenormálne hladná. Dávam si však pozor a snažím sa viac jesť doobeda a okolo obeda. Poobede a večer už len menej, pretože keď som sa tak večer "napchávala", nedopadlo to dobre. Bolo mi zle a na druhý deň som nemohla skoro nič zjesť - jedla som len na silu, že by aspoň dačo malo moje babo 🙂
@adri27 ahoj, ctam si na fóre tvoj príspevok. Aj si bola tehotna po operácii? Ako to dopadlo?
Ja mam doma dvojičky,po nich asi pol roka mi vyberali žlčník. Sú tomu 3 roky a tiež uvažujeme nad ďalším babom. Len sa bojím ako zvládnem 9 mesiacov....či to je ok alebo nie. Teraz mám občas slabšie travenie ale to je všetko..,
@nancsy operacia november, tehotenstvo od januara ... operacia laparoskopicka. z casu na cas mierne bolesti, ale to by bolo asi aj mimo tehotenstva ... a to len take pichnutie a presne viem, co zle som zjedla .... akurat sa mi urobila keloidna jazva - uvidime, ci sa to bude dat riesit. ale aj keby nie, je to 1 cm a nezblaznim sa z toho ... a teda aj maly pruh, ale to si nespajam s tehotenstvom, to sa mi urobilo asi tesne po operacii, resp na zaciatku januara, ked som mala velmi silny kasel. to sa poriesi po tehotenstve.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@adri27 je to ešte skoro ,tvoje telo sa musí uspôsobiť ,rekonvalescencia môže byť ak pol až 1 rok,kým sa strávením dostaneš do normálu drž sa pokynov lekára a neboj časom si budeš môcť dať aj štipku slaniny 😀