Bolí ma sedací nerv

bavaria007
28. jún 2021

Ahojte. Posledný mesiac som si všimla, že ma bolí sedací nerv ? Polka riti. Porad ma šklbne. Posledný týždeň sa to zhoršilo a už to bolí úplne pri každom pohybe, pri chôdzi ani nehovorím. Mala ste to niektorá ? Je na to niečo v tehotenstve alebo to musím len pretrpieť ? Dal vám lekár injekciu alebo niečo ?

gabikaa96
28. jún 2021

@bavaria007 ja som to mávala už aj pred tehotenstvom a počas tehotenstva sa to iba zhoršovalo. Ani postaviť ani chodiť som nevedela, mne pomohlo keď som si na to miesto pustila teplú vodu na pár minút alebo termofor dala tam ale to je iba dočasne riešenie. A lekár mi odporučil maséra a fyzioterapiu. Samozrejme takého ktorý vedel čo a ako aby nenarobil nejakú škodu. Ale tá fyzioterapia bola fakt dobrá.

gabikaa96
28. jún 2021

Jaj a to ja som mala pravidelne zacviknutý ten nerv, normálne som rátala dni do pôrodu od začiatku lebo ako sa mi zacviklo hotovo nevedela som sa sama ani osprchovať.

dada337
28. jún 2021

@bavaria007 ahoj, aj mám také niečo na pravej strane, asi ischias zapálený, niektorý deň lepšie, iný horšie...zatiaľ som u dr nebola 🤷

bavaria007
autor
28. jún 2021

@dada337 no ja už rozmýšľam že pôjdem s tým k dr

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kkovacovak
28. jún 2021

@bavaria007 mna bolel ako keby zadok. Skôr niečo medzi chrbatom a zadkom. Hlavne pri vstavaní alebo keď som zdvihla nohu. Neviem teda akú bolesť presne myslíš. Mňa dr hneď poslala k fyzioterapeutke čo sa zaoberá tehotnými ženami. Vraj to môže byť aj kvôli oslabenému panvovemu dnu a môže to neskôr robiť problémy. Neviem v akom tt si ale mňa varovala nech si to dám do poriadku

bubla97
28. jún 2021

@bavaria007 Mňa to bolelo neskutočne na začiatku tehotenstva. ( Predtým problémy roky, ale dalo sa vydržať). Navštívila som fyzioterapiu, kde mi dali na to výborný cvik. Cvičila som cca týždeň, odvtedy mám chvalabohu pokoj. Ak ho niekedy pocitim, že začne, spravím cvik a zas mám pokoj. Určite s tým nečakaj a choď na fyzio. Ja som sa s tým trápila predtým dlhé roky, ani doktori mi nepomohli s tým a to som absolvovala aj elektroliečbu a ultrazvuk. Na fyziu mi potom aj povedali, že oni neodhaľujú príčinu, len chcú odstrániť bolesť. Určite neľutujem.

mamamasama
28. jún 2021

u mna zabrala len akupunktura.. predtym som skusala fakt vsetko...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre