Bolestivé prsníky v 16. týždni

zazrak1991
22. máj 2022

Ahojte ,potrebovala by som poradiť. Som v 16tt a od začiatku tehotenstva ma veľmi bolia prsia ,čo viem že je normálne ale teraz ma bolia len bradavky ,aj ich mám tvrdé a také naliate. Pri prvom tehotenstve som toto vôbec nemala ,ani sa mi nejak prsia nenaliali,to až po pôrode . Je to v poriadku ,mala ste to niektorá tak ? Spomenula som to doktorovi ,ten mi ich trochu prehmatal a povedal že je normálne keď sa nalievajú a viac nič. Ja sa ich už ani nemôžem dotknúť,bez podprsenky ani na krok,aj v noci sa na to zobudím keď sa zle otočím a zabolia ma. Môžem si nejak pomôcť ? Či len vydržať ? Neverila by som že druhé tehotenstvo môže byť až tak iné ,ale veru v úplne všetko je odlišné od toho prvého 🤷

alimdul5
22. máj 2022

@zazrak1991 ja som to mala az pri poslednom tehotenstve. Mne bolo najlepsie vo vani plnej vody. Inak katastrofa, nenormalne citlive a bolestive co len male suchnutie. Preslo to okolo 20 tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre