Bolestivé polohy bábätka v 24. týždni

25. apr 2023

Ahojte, mali ste to niektorá? Som v 24 týždni, ale posledne dni sa babo ja neviem ci otáča, či čo to tam vyvádza, ale najskôr ma brutálne bolela kostrc, čo na ňu tlačilo. Potom sa tlak presunul do ľavého boku, a dnes mi tlači ja neviem ci na nejaký nerv, ale nemôžem ani dostupit na ľavú nohu od bolesti. Jedine ako to môžem prežiť je ležať a to doteraz som bola aktívna až až. Ku Dr nechcem ísť zbytočne, o pár dní mam kontrolu. Pohyby cítim pravidelne. Je to normálne, takéto bolesti zvnútra? Ďakujem

svetlonos
25. apr 2023

Na tvojom mieste by som dr normalne zavolala. Mozno mas pricviknuty nerv a pomoze ti minimasaz ako 2 tyzdne v posteli. Normalne to nie je. Moj robil v tom tyzdni teda ine rozsambo ale nikdy som bolesti nema, toboz aby to bolo na postel. Volaj a necaka, nie je to zbytocne "otravovanie"

floki1994
25. apr 2023

Ja som v 27tt a obcas tiez je to bolestive...minule ma cely den bolela lava noha akoby som bola seknuta ale davala som si pozor na to ako spim a preslo to...predtym som mala extremne tlaky zospodu a to som uz zbehla k lekarke ze asi sa otvaram alebo nieco sa deje a nic...babo sa obcas ulozi tak ze zatlaci na nerv, svalstvo a je to bolestive...ale ak sa bojis zbehni si k lekarke aj skor.. ono este bude horsie ..cim vacsie tym menej miesta a budeme okopane zvnutra cele 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre