Ahojte, idem si k vám po radu. Som vo 8. mesiaci tehotenstva, malá je uložená priečne, takže mi kope do bokov. Asi je už dosť veľká a niektoré pohyby sú dosť bolestivé. Dokonca ma kope až niekde úplne na boku, chvíľami mám pocit, že sa chce presunúť na môj chrbát :D Ak s tým má niektorá skúsenosť, vylepšilo sa to po čase? Alebo ako ste riešili bolestivé pohyby? Nemuseli ste ísť na rizikové kvôli polohe bábätka? Ďakujem.
S tým sa nedá veľa spraviť. Tiež som mala 4 kilové dieti a posledné dva mesiace kopali tak veľmi, že som nevladala existovať. Našťastie termín pôrodu sa Ti už blíži. Ak nevládzeš ostaň PN. Je to vyčerpávajúce.
moja sice nebola priecne, ale pohybovo bola velmi akcna cele tehu a pri narodeni cez 4kg, takze tie pohyby vedeli byt riadne bolestive, niekedy som mala pocit ze sa snazi vylliezt cez brucho ako votrelec :D uz len vydrzat....ochvilu je vonku
Tiez som v osmom a prezivam presne toto iste😆 nie si v tom sama☺️🤣👍
Odratávam posledné týždne a cítim sa ako boxovacie vrece, ale zvnútra. Včera som googlila, či mi malý môže zlomiť rebro pri tých jeho akrobatických kúskoch.😁
Ale radšej bolestivé pohyby a výpady, ako žiadne. Nejak už tie posledné chvíle dáme, držím palce 😊
Poznam veru aj ja ..za chvíľu to máte za sebou ☺️ kopala a veru celé tehotenstvo ešte aj v deň porodu🙂
Veľmi aktívna bola .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U mňa sa to zhoršilo. Malý mal 4 kg a v 9. mesiaci som mala pocit, ze ho mam už na chrbtici. Brucho som moc veľké nemala. Mam 175 cm. Ale poteším Ťa, ze to čoskoro skončí 😀