Ahojte som v 37+5tt a stale mavam bolesti pod bruchom take pichanie ktore trva asi 10 sekund ked sa mala tlaci dole. ..Som zvedava ci to su uz ako kontrakcie alebo ma len Malo miesta. ..a mavam este bolesti pri chodeni a aj ked lezim ako keby mi pukala. .praskala panva a dost hlasno to pocut a strasne to boli niekedy mam pocit ze mam zlomene kosti... Mali ste stym skusenosti? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ewqa131095 Bolesti ku koncu tehotenstva sú viac menej normálne, dieťa má málo miesta, tlačí na všetko a všade (no dobre na hlavu nie 😀 ). Ak sa ti však niečo nezdá alebo ak máš pocit, že je to neznesiteľné, choď k lekárovi. Nemusíš čakať na poradňu, prípadne môžeš ísť na pohotovosť. V tomto prípade radšej stokrát zbytočne ako raz neprísť a potom ľutovať. Kontrakcie spoznáš podľa toho, že sú pravidelné a zosilňujú na intenzite. Samozrejme môže ísť o poslíčkov, ale nie sme v tvojej koži, ťažko hodnotiť.