Ahojte môžem sa opýtať asi trochu blbu otázku neviem mno som prvorodicka A som V 17 tt A keď ležím na chrbte A.mám rovno nohy A kychnem si tak ma to strašne zaboli alebo pichá na ľavej strane pod bruškom tam je asi aj malé. Neviem je to normálne alebo sa mám začať báť. mám len 21 A toto je prvé tehotenstvo takže mi snáď robí starosti asi všetko. ďakujem moc za odpoveď
m3693 myslim , ze to kazdu pomoze pred kychnutim sa prikrcit 🙂 ja ked lezim vzdy pokrcim nohy v kolenach a a chytim rukami :D .. ale kycham nonstop to je sranda , ze nevedia preco ale tehotne zeny viac kychaju ale podla na to je tym , ze sliznica je tiez viac prekrvenaaa kedze sa tvori viac krvy v tele a tym padom je citlivejsia na hoc co aj na prach...aj naa pachy... ja som tiez v 17 tt a tiez mam 21 rokov 🙂
@buducamama1 no to pomáha aj keď si sadnem len som nevedela či to nemá nijaký vážnejší dôvod potešila si ma ďakujem ;)
@myawilkinson tak ti gratulujem. No neviem.či to máš jak ja ale ja som sa nikdy nezaujímala moc O také veci A teraz sa bojím zakaždým cci ké to V poriadku či je to normálne A podobne 🙂 ďakujem za radu.
ja tak isto 🙂) to je normalne asi si prvorodicka ja tiez... takze je normalne sa bat takych veci ... ale vacsina ako krce v brusku pichnutie pri kychnuti tak isto pichnutie pri rychlejsom pohybe ale ked rychlo vstanes s postele stolicky tak isto moze pichnut... proste sa to tam meni kym to neni neznesitelneeeeee alebo nespinis tak by malo byt vsetko v poriadku.. vsetko v tele organy atd. sa posuva roztahuje tak je to uplne normalne tak mi bolo povedane .. aj DR. aj maminy , ktore uz maju viac skusenosti 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja mávam to isté....tiež na tak pichalo, preto teraz keď citím, že si idem kýchnuť tak sa dám na bok a chytým si bruško, doktor mi povedal, že to ma pichne preto, lebo som na chrbte a to vlastne bábom zatrase, ale ked som na boku je to ok, vyskúšaj....