Ajojte, som v polovici 30.tt a 2 dni cítim kopančeky strašne nizko, je to uplne neprijemne až miestami bolestivé, vkuse chodim cikať z toho. Mali ste? Je to ok? Nemôže to byť nič zle? Babo sa zrejme otočilo koncom panvovym 🙄
@anjelicek26 vaažne? Jemine tie detičky sú tvrdohlavé 😂😂🙈 držim palce, verím, že sa ešte otočí!! 🙏
Náš tiež kopance úplne dole a dnes to je fakt veľmi nepríjemné a bolestivé, pri každom kopančeku zastukám 🙈 ja tu skúšam všetky rady babské na otočenie😂😂😂
Ako ja to vzdávam nateraz, lebo už som išla včera oslavovat,ze sa otočil a zas je naopak,asi ma stále veľa miesta🫣 Tie kopance dole sú nepríjemné, pritom maly nemá Boh vie akú váhu a aj tak😅 Aspoň šnúru nemal minulý týždeň okolo krku žiadnu,tak snáď sa pri tých otáčkach nijako nezamotaju,to je hlavne.
Ja mám také isté pocity kopance úplne dole bolestivé miestami sa vycurat nemôžem 😃 ale neboj sa nemusí byt babo nožičkami dole. Moja je hlavou dole takže očividne tam šmátra rukami😃
Ja sa tiez hlasim 🙂 riadne stuchance dole do mechura a najhorsie je to ked soferujem 🙈 maleho mam pritom dole hlavkou. Uz len to nejak vydrzat...ved najneskor porodom nam to skonci 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Náš je už pár dní viac menej opačne, nohy až dole v krčku a áno dáva také supy do mocaku,ze dovidenia. Ak sa neotoci,tak normálny porod vylúčený. V sobotu bol chvíľu správne a už je zas opacne🫣🫣Proste rozum v 36.tyzdni takéto obrátky....neurobíš s tým nič, my mame 11.3. Termin na vonkajšie otočenie.. ak sa nepodarí,tak cisársky...