Ahojte. Chcem sa spytat, mavate bolesti v podbrusku pocas menstruacie? Ja mavam ked mi ma zacat aj pocas nej. Ake bolesti mavate vy? Mna bolievaju aj krize. Teraz mam ist na konizaciu krcka, myslite, ze to s tym suvisi alebo je ta bolest moze byt zo stresu?
No toto je strašne individuálne vec, niektoré ženy môžu mať bolestivú menštruáciu bez nejakého dôvodu, proste to tak majú a niektoré zase majú nejaký zdravotný problém a keď sa ho zbavia tak sa bolesti zmiernia..
Ja mávam tiež bolesti aj bez toho aby som mala nejaké problémy. A zase moja sestra to má tiež tak. Neviem či sa to nejaké dedí lebo to asi máme po našej mame
Bolestivu menstruaciu mam cely zivot. Do porodu velmi, aj s vracanim a hnackou v 1 den. Po porode sa to zmiernilo, ale aj tak je velmi bolestiva, musim uzit 600mg brufen ( odporucana davka 400 nikdy nezaberala). Uz sa blizim k prechodu a nebolestivu menstruaciu som mala menej ako 10x za zivot.
Dámy, nepodelíte sa so svojimi skúsenosťami? Môžete tak pomôcť ostatným mamičkám s podobným problémom. Nájdite si trošku času. https://www.modrykonik.sk/snazime-sa/menstruacne-bolesti/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimja12 ja mavam bezne pri ms bolesti...parkrat za zivot sa mi stalo,ze som nemala a dost ma to prekvapilo...ja mavam krce v podbrusku,niekedy sa mi toci hlava,oblieva ma pot,ale to je uz extrem....vacsinou tie krce mam a to je znak,ze uz sa spustia...bolest mavam prvy den,niekedy aj na druhy a potom uz pokoj