Bolestivá menštruácia - vaše skúsenosti

mimja12
9. sep 2017

Ahojte. Chcem sa spytat, mavate bolesti v podbrusku pocas menstruacie? Ja mavam ked mi ma zacat aj pocas nej. Ake bolesti mavate vy? Mna bolievaju aj krize. Teraz mam ist na konizaciu krcka, myslite, ze to s tym suvisi alebo je ta bolest moze byt zo stresu?

lilyianka
9. sep 2017

@mimja12 ja mavam bezne pri ms bolesti...parkrat za zivot sa mi stalo,ze som nemala a dost ma to prekvapilo...ja mavam krce v podbrusku,niekedy sa mi toci hlava,oblieva ma pot,ale to je uz extrem....vacsinou tie krce mam a to je znak,ze uz sa spustia...bolest mavam prvy den,niekedy aj na druhy a potom uz pokoj

wetsel
9. sep 2017

No toto je strašne individuálne vec, niektoré ženy môžu mať bolestivú menštruáciu bez nejakého dôvodu, proste to tak majú a niektoré zase majú nejaký zdravotný problém a keď sa ho zbavia tak sa bolesti zmiernia..

alexi2211
9. sep 2017

Ja mávam tiež bolesti aj bez toho aby som mala nejaké problémy. A zase moja sestra to má tiež tak. Neviem či sa to nejaké dedí lebo to asi máme po našej mame

simsalabim
9. sep 2017

Bolestivu menstruaciu mam cely zivot. Do porodu velmi, aj s vracanim a hnackou v 1 den. Po porode sa to zmiernilo, ale aj tak je velmi bolestiva, musim uzit 600mg brufen ( odporucana davka 400 nikdy nezaberala). Uz sa blizim k prechodu a nebolestivu menstruaciu som mala menej ako 10x za zivot.

nelinkabublinka
23. apr 2018

Dámy, nepodelíte sa so svojimi skúsenosťami? Môžete tak pomôcť ostatným mamičkám s podobným problémom. Nájdite si trošku času. https://www.modrykonik.sk/snazime-sa/menstruacne-bolesti/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre