Kočky..už asi tretí den mám dosť bolestivé prsia...v lavom mám dokonca ako keby takú hrčku na lavo, ono to nie je ani guľatého tvaru, ale taký zhluk alebo ako to nazvať.... (určite som ju nemala, musela sa len teraz spraviť)...dosť to bolí, nemáte skúsenosť?...sú to len zmeny v žľazách? .
@zuzugal ahoj..tiez mam hrcky..napravo az pod pazuchu su to uzliny,sleduje sa to.Vlavo som si nasla asi v 7tt tiez ako bolestivy zhluk..dr.povedela,ze to je mliecna žľaza,niektore zeny ich maju velmi bohate a malo tuku pomedzi a pri hormonalnych zmenach sa potom toto deje.Ale ze treba to sledovat.Po 20tt si to mam dat skontrolovať radiologicke.Isto chod,gyn.ta aj sam posle
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Po pôrode a dokojení choď určite na vyšetrenie, ja som mala tiež zdurené uzliny, dokonca aj menšie cysty (bola som na sone už keď som bola tehotná a netušila som o tom) počas tehotenstva. Potom som kojila rok a išla som na vyšetrenie a nič, ani cysty, nič. Takže pohoda, ale tak určite nepodceňovať, že mali to aj ostatné a v pohode.