mam neskutocne bolesti zubov alebo dasien na lavej strane ust.neviem co by mi mohlo pomoct.skusala som uz asi vsetko mozne.dnes idem opat k zubarovy,ktory tvrdi,ze sa mi uvulnuju dasna a odhaluju krcky zubov a preto mam to vsetko take citlive.bola som aj u normalneho lekara,ktory zase tvrdil,ze sa mi posuva sanka a ze aj to je v tehotenstve normalne,lebo sa nam zmakcuju kosti .vsetko je podla nic normalne v tehotenstve.tak chcem vediet ci ste to este niekto zazili a ak ano co vam pomohlo a co bola pricina bolesti.dakujem vopred za kazdu odpoved 🙂
Ahoj mne zubár tiež vravel ze trhu nemá nič spol. So zubami 🙂 v tehu som mala ďasná citlive a tak sa mi odhalovali ze stačilo ked som rozprávala a ďasná mi lietali doslova. Pri umývaní tiekla krv . teraz. To mám dobre.možno vyplachuj repikom.
sympa1 alenabaa ja som v uk tu vsetko funguje inak.viem,ze mi nikto na dialku nepomoze,len som chcela vediet ci mal niekto podobnu skusenost a ako mu pomohli.🙂
@katulka1141 ahoj, ja som v uk, to o uvolnovani sanky pocujem prvy krat 😅
Ja som mala bolesti na pravej strane okolo 22 tyzdna, bola som u dvoch zubarov, obaja vylucili kaz, bol to zapal dasna. Vyskusaj Corsodyl Mouthwash (dostat aj verziu bez alkoholu), predavaju normalne v supermarketoch a lekarnach a k tomu zubnu nit a medzizubne kefky. Uvidis, co ti povie zubar, byt tebou, tak idem aj k hygienicke na odstranenie zubneho kamena.
@saza007 mne sa to tiez zda prichytene za hlavu to s tou sankou.cordosyl pouzivam uz asi tyden aj tu ich pastu.bola som u zubara minuly tyzden a ziaden zapal nemam ani zubny kamen.len tie bolesti su take ako keby mi rastol zub mudrosti.uvidim co mi povie dnes.
@katulka1141 nooo ten zub mudrosti kludne moze byt 🙂 mozno na rtg by bolo lepsie vidiet ci sa ti nieco prediera
@katulka1141 uf, tak potom neviem, fakt mozno ten zub mudrosti. Niektorym zenam vraj zacnu rast prave pocas tehu 😕 Uvidis, co ti povie zubar, potom daj vediet, ako si dopadla.
mna tiez bolela cela jedna strana zubov a nakoniec som zistila ze som mala "prievan ucha" tak sme liecili ucho a potom vsetko preslo
mne pomohla zubna pasta vadamecum. tiez som mala citlive a krvacajuce dasna. tato pasta mi ako jedina zabrala.
ahoj, tak mne zubárka oznámila, že práve počas tehotenstva sú ďasná dosť ohrozené a že keď začnem mať nejaký problém, tak mám hneď prísť. Zatiaľ mi krvácajú len jemne, ale žiadne odhalovanie krčkov ani nič podobné nemám. Ale naozaj neviem, čo by potom spravila, ak by sa to zhoršilo... Skús nejaké vitamíny na zuby možno...
tak som skoncila s vyvrtanou stolickou.pokial to vsetko bolo umrtvene bola som bez bolesti a teraz sa citim ako keby mi niekto dal facku.cela som opuchnuta 😒 .dufam,ze zajtra to uz bude dobre.ak by som stale mala bolesti aj zajtra tak v piatok pojde stolicka vonku.vobec si nie som ista ci to malo vyznam ju zachranovat.tak dufam,ze uz bude vsetko ok a ja si znova zacnem uzivat zvysok tehotenstva .dakujem za rady.🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katulka1141 mne ked zcitliveli zuby po tehotenstve a bola som u svojej zubarky tak mi vravela ze tehotenstvo nema nic spoolocne so zubami....ak sa ti odhaluju krčky..nemas zacinajucu paradentozu? alebo nejaky skryty zapal...ked ti dr.nepomohli, neviem ako ti mi tu nadialku pomozeme