Ahojte, Som v 24tt a lezim v nemocnici lebo prisla som s bolestami v pravo hore na brusku no mam tam zlcnikove kamene mate s tym nejake skusenosti ?
ahoj ja som mala žlčnikovú koliku v 14tt, primár ma chcel operovať ale ja som sa nechcela dať, rozhodne nie tehotná. Tvrdil, že ako bude dieťa rásť bude tam viac tlačiť a bolesti budú horšie, nemusí to tak byť ale môže,aj tak som sa nedala tak mi pred odchodom povedal, že ak prídem znova už sa ma pýtať nebude. Ale do konca tehu už kolika neprišla, no sem tam bolesti ešte boli. Pol roka po pôrode znova prišli silné bolesti, operovali ma, keď mala malá 11mes. Nekojila som a mal ju kto strážiť takže to bolo ok, problém bol ale potom, minimálne 3týždne sa nesmú dvíhať ťažké veci, no lenže niekto mi ju musel dávať do autosedačky, do vani, do kočíka, do jedálenskej stoličky, bývame na 2poschodí...bolo to o život, lebo malá sa hnevala, že ju nemôžem zobrať na ruky, ani som nemohla spať blízko nej aby ma nekopla do brucha, takže prilipla na sestru, koľko som si poplakala ale ako sme po 3t prišli domov už som bola len jej 😀 Jo a inak operácia nemusí spraviť zázrak, rozprávala som sa asi s 20 ľuďmi, ktorý majú i tak problémy, vlastne len jedna žena mi povedala, že od operácie je všetko ok, Ja som 3mes po operácií a zatiaľ výborne, konečne môžem zjesť čo chcem a nemám vôbec bolesti. A jazvy sú sexi 😀
DAKUJEM pekne ženicky... Len to ze mna strasia s tym ze cakam dvojicky tak bude to ešte horšie ... Tak lezim na infuziach na nospe a buscopane.... Uz by som sla domov... Ale ked ma to chyti doma neviem CO budem robit... bola to strašna bolest..... tiez mi primarka vravi ze no.operacia ale ja vravim i keby som bola uz zufala ta aj tak neohrozim drobcov 🙂
@nikolka18 ja som mala pocas prveho tehu tiez zlcnikovy zachvat..jeden, druhy sa mi pustil pri porode, ked mi dali klistir..uzasna kombinacia 😏 ked mal syn pol roka, bola som na operacii a este cca rok trvalo, kym som mohla jest vsetko. Mne bolo najhorsie po ovoci, napr hrusky mi robili strasne zle. A po operacii aj bublinkove napoje...ak sa da, odsleduj si, po com ti byva zle a tym potravinam sa do porodu vyhybaj. A este..ako ze strasia ta dvojickami?? To nevedia?? Mne to povedali v 7-8 tyzdni, ze su dve...
Dakujem ti pekne... 🙂 nieze ma strasia ale ved vedia ze budem mať dvojky ale ze s tym ma strasia ze ked bude mi viac rast brusko tak bude to len a len horšie
A sa osalim potom... Teraz mi nasadili antibiotiká ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikolka18
mala som kamene pocas druheo tehu. Tiez som bola ale len na pohotovosti a mala som mat dietu. Zachvaty ake ich poznala moja mama,som nastastie nemala. Vydrzali sme az do konca uz bez problemov-otravoval ma medzi 24.-28tt- a zlcnik mi vyberali,ked mala mala 7mesiacov.