Ahojte mamičky a budúce mamičky....som v 22.tyzdni tehotestva a velmi ma zacalo boliet zapastie na lavej ruke. trva to asi 2 tyzdne no je to horsie a horsie ☹ najprv ma to bolelo len v noci a nadranom no teraz uz cely den aj ked mam ruku v klude....chcem sa spytat, ci to trapi aj niektoru z vas a je to bezne v tehotenstve alebo sa mam zacat obavat. lekarovi som to povedala, no ten povedal, ze uvidime co bude nabuduce....
@sany89 moze byt syndrom karpalneho tunela, bezne v tehu. Potom vacsinou vymizne.
@simsalabim aha, diky za info 😉
@sany89 ani ziadne take tie maste ti nepomahaju a neprechadzaju bolesti?
Ahoj aj ja som to mala, najprv mi to zápästie trplo, ale mne na pravej ruke, neskôr som nevládala ani prišiť gombík a odkrojit chlieb, nevládala som udržať nôž v ruke. Po pôrode to prešlo asi do týždňa. Pomáhalo mi, keď som spala na ľavom boku a pravú ruku som mala položenú na pravom boku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
na lavej ruke? kamoska mala podobne problemy ale na pravej a nakoniec jej povedali, ze to ma z mysky na pc kedze pred tehotenstvom pracovala v zamestneni nonstop za pocitacom 🙂