Ahojte, som v 23.tyzdni, zjedla som vcera viac surovej papriky, ze sak dam si zdravej zeleniny, vecer ma vsak neskutocne zacal boliet zaludok, celu noc som nespala, pichanie v zaludku pri kazdom pohybe, len v lahu naboku trochu klud.... Dnes trosku upokojene, ale stale zaludok citim .... Stalo sa vam toto po surovej zelenine niektorej?
môže to byť žlčník...je potrebné dodržať dietu zopár dní...
@deti95060810 ďakujem, to dodrzim urcite, lebo tak mi je zle, že jedlo ani vidieť
@sisi2212 ak to bude pretrvávať tak potom je potrebné navštíviť lekára...bolesť nie je troška menšia?
@deti95060810 v porovnani so vcerajskom urcite ano, ale stále mi je ešte zle, taka ťažoba na žalúdku
@sisi2212 mne tak bolo zle a bol to nakoniec žlčník, ultrazvukom ti ho vedia skontrolovať aj v tehotenstve
Fuha, no ďakujem ženy, tak asi radšej zajdem, aj ked odvcera vecera sa mi to upokojilo, aj keď ešte nie úplne
@sisi2212 po surovej zelenine nie, ale paprika je ťažká na žalúdok aj cez deň, nie ešte pred spaním. Daj si Eapumisan, to kychanie sú už len plyny
tiež doporučujem espumisan, zrejme ťa veľmi nafukuje z tej papriky a to podráždilo žalúdok, a daj dietu pár dní, nič dráždivé ani mliečne ani korenené, najlepšie pečivo staré jeden deň, nie česrvé a bylinkové čaje - harmanček, medovka, veľmi upokojujú žalúdok. Na tú papriku naozaj pozor, ona veľmi nafukuje.
Ďakujem, zajdem ten espumisan kupit a dam dietu, ked sa mi dozajtra nepolepsi, zajdem lekarovi.... Vcera som myslela, ze sa zabijem od bolesti... Ale dnes lepšie, tak snad už sa bude len zlepšovať
mne byva z papriky tiez hrozne zle. dlho mi ju travi, ked si dam takto cerstvu, lebo ja to hrozne lubim len tak na rozok alebo zemlu cerstvu s obycajnym maslom. zvykne mi potom na zaludku lezat aj tri dni, stale sa mi nou aj grga, davam si ju len vynimocne
Ak je to prvykrat po paprike, moze to byt zlcnik...
@wivienka111 presne aj mne sa celu noc grgalo a zaludok bolest strasna.... No uz si ju nedam.... Som poucena
pancreolan, biopron 9-to zarucene pomoze, a nebud pazrava, vsetko s mierou...🙂
a ziadny espumisan v tehu sa nesmie, mna na to upozornoval gynekolog....a je len proti naduvaniu, funkcnu poruchu travenia neodstrani...
@luxus10 odkiaľ vieš že má funkčnú poruchu trávenia? 😏 čerstvá paprika prirodzene nafukuje aj bez funkčnej poruchy. A tvoj doktor ti uviedol akú príčinu pri Espumisane? Lebo jeho mechanizmus účinku je tak jednoduchý, že bezpečnejšie od toho je už len ...žiadny liek 😉
@montemotherone ked predsa zaludok nieco nevie rozlozit, a podrazdi zlcnik a pankreas paprikou ide o funkcnu poruchu travenia, a milujem tieto hlupe vypravdovacky....
tu ide o autorku a jej bolest a o to aby nejakym liekom neublizila plodu, lebo sebe neublizi, sledujme ciel, nie sproste natahovacky....
Pokial by mal plodu vadit espumisan, samozrejme si ho nedam, radšej vydržím, kym to prejde
@sisi2212 ja som si raz dala pred spanim jablko a skoro som umrela,čo tak bolel žalúdok a ešte tri dni ako keby som mala kameň v bruchu! Paprika nie je nič moc na noc, baby majú pravdu,bude to pravdepodobne zlcnik si myslím! Naposledy sa mi to isté stalo,keď som si dala kalerab, celú noc som sa prehadzovala a bolo mi zle a takisto aj z hrozna,som ho pojedla aj s tými jadierkami,a tiež uplne zle! Takže pred spanim na takého pozor 😉
Ja uz nejaky ten rok papriku nejem, ta je strasne tazka na zaludok
pocujte dievcence, inak chuti vypestovana paprika doma a inak z obchodu-to je nebe a dudy...zjem domacu a ani neviem, ze som jedla, zjem z obchodu a tazko mi je do druheho dna, nemusim byt ani tehotna...vsetko vypestovane v sklennikoch na kadejakch hnojivach a pesticidoch...
No zeny, teraz uz celkom dobre sa cítim, dúfam ze zajtra uz uplne fit, ale teda som poucena 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
paprika robi zle mnohym ludom vseobecne