Ahojte, som v 7tt .. ráno som sa normálne najedla samozrejme okolo obeda som všetko vyvrátila a potom som jedla len melón a banán.. proste nechuti mi jest neskôr okolo 4 som zjedla 2 taniere polievky a potom ma začal dosť bolieť žalúdok a aj podbruško, aj bok brucha.. .potom neskôr to prešlo, myslite že to bolo z tej stravy ? Mam strach o bábätko
Skor to bol zlcnik..odporucam jest male davky castejsie..pri nadmernom zvracani som uzivala Degan na predpis
@babovka2321 ďakujem pekne
@simona92101 ďakujem pekne tiež
ja som mala problém v prvom tehu s bolesťami žalúdka, bez vracania. Trvalo to cca do 25tt- potom to zo dňa na deň prešlo. Ale teda mna to bolelo len z určitých potravín. Hlavne ovocie (jahody, maliny, melón, hrozno) a aj zelenina (padajky, cuketa, uhorka).. takze som sa potom tým potravinám vyhýbala. Teraz som druhýkrát tehotná od začiatku tehu žiadne problémy, priznaky, bolesti a teraz po 30tt mi opäť začala bolesť žalúdka presne z tých potravín čo aj v prvom tehotenstve.. a ta bolesť je neskutočná, ja ani mimo tehu neužívam skoro nikdy tabletky dokial fakt netrpím ako vôl a v tehu uu vôbec nechcem lieky ale pri tej bolesti sa inak nedá. Skús si odsledovať či to nemáš len z nejakých potravín.
@barus26 tak je to asi normálne teda ozaj, ďakujem pekne za radu
Ahojte ja som v prvom trimestri tehotenstva 7tt posledné cca 3dni nemôžem jesť akože mám nejaké chute na niečo no keď to mám pred sebou nemôžem jesť a ak už niečo zjem začne ma strašne bolieť žalúdok..viem že nevolnosti na zaciatku tehotenstva je v poriadku no ja som do teraz mala nevolnosti len v rannych hodinach do tej 11:00 teraz je to celý deň až na odpadnutie Poradite mi nieco?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak babatko je v takom tyzdni uuuplne dole, takze podla mna to boli skor creva, ked ta aj zaludok bolel, ale ak budes mat niekedy zly pocit, kludne radsej zbehni na pohotovost.