Ahojte baby som v druhom tiždni tehotenstva... Chcem sa vás spýtať či mali ste niektorá z vás takí pripat ako ja? Počas dvoch tiždnoch tehotenstva som sa aj špinila a terás sa uš nešpinim. Ale uš više tižden ma boli pod bruško a vo vaječníkoch.. Prosím vás napíšte mi či zvas niektorá mali podobne niečo že čijeto v poriadku... Absolvovala som uš 6xivf a terás som po KET asom v druhom tiždni.... Ďakujem za odpoveď
@natinati123
Ahojte baby, som v 2 tyzdni tehotenstva. Chcem sa vas spytat, ci ste mali niektora z vas taky pripad ako ja? Pocas 2 tyzdnov tehotenstva som aj spinila a teraz uz nespinim. Ale uz vyse tyzdna ma boli podbrusko a vajecniky. Prosim vas, napiste mi, ci niektora z vas mala nieco podobne, ci je to v poriadku. Absolvovala som uz 6x IVF a teraz som po KET - a som v druhom tyzdni.
Dakujem za odpoved
@veronikaszabova dakujem za preklad...Štur by mal s teba nesmiernu radost 👌👌👏😅
Inac ,odpovedat na otazku neviem
Opravím sa, Ahojte baby, som v 2 týždni tehotenstva. Chcem sa vás spýtať, či ste mali niektora z vas taky pripat ako ja? Počas 2 týždňoch tehotenstva som sa aj špinila a teras už nešpinim. Ale uš vyše týždňa ma boli podbruško a vaječníky. Prosím vás, napište mi, či niektora z vas mala niečo podobne, či je to v poriadku. Absolvovala som uš 6x IVF ateras som po KET - asom v 2 tyždni tehotenstva, ďakujem za odpoveď
@natinati123 ja uz som to davno opravila
@veronikaszabova ok ďakujem, ale aja som sa snažila.
@natinati123 Snaha byla, skutek utek.
Ak mas problemy, tak najlepsie je toto riesit so svojim lekarom.
@dskjhfdlkdjhl keď som bola, na odber krvi, tak sestrička povedala, že to môžem mať, aj bolesti ako na menštruáciu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Upravím sa Bolestí vo vaječníkoch