Ahojte, chcem sa spytat na jednu vec, lebo neviem, ci je to tak uplne v poriadku. Som v 17 tyzdni tehotenstva a v poslednej dobe pocitujem taku neprijemnu bolest vajecnikov, hlavne praveho vajecnika.. Neboli ma to cely den, ale parkrat pocas dna ma tam riadne pichne.. taka neprijemna pichlava bolest, az sa niekedy celaa strhnem a bojim sa, ze by to tak nemalo byt.. k doktorke idem az o tyzden..prosim poradte 🙂
@katrinka8 hej presne.. tiez som to velmi citila, ked som napriklad lezala pred telkou 🙂 tiez ma napadlo ze mozno ked zmenim polohu, tak to prejde a aj tak bolo :D dufam, ze nie som ziadna citlivka, ale fakt to nebolo prijemne, az take trhave bolesti..neviem akee su porodne bolesti,lebo som ich este nezazila, ale ked su taketo podobne napriklad kontrakcie, tak nemam sancu prezit :D :D viem, ze vela zien chodi kvoli tomu na pohotovost a niekde v nejakych diskusiach som citala, ze to moze byt nebezpecne, preto som sa radsej pytala a dufala, ze mi niekto skusenejsi odpise 🙂 dakujem Vám 🙂
@katrinka8 takže vravíš, že sa mam na čo tešiť, však? 🙂 no neviem, mne to práveže prišlo, ako keby ma niekto rezal zvnutra..tak na dve sekundy a potom chvilku nič a potom znova.. a tak 🙂 možno to len preháňam, fakt neviem..ale dosť to zakazdym zabolelo a neviem si predstaviť, že by som mala takéto bolesti sústavne..ale kontrakcie su teda asi ešte horšie sakra 🙂 🙂
@xxbeaxx - neboj sa 😀 Mne sa dnes maly akosi zosunul kdesi neviemkde, ze som chodila jak... tak mi tlaci na kosti, ci kam... ale nie je to nejake ze vyslovene hrozne alebo co. Dcerka mi zacvikla nerv a asi 3 tyzdne som chodila ako Joffrey de Peyrac a sranda je, ze naozaj hned ako sa narodila, tak to prestalo zo sekundy na sekundu 😉
Kontrakcie sa mi az take hrozne nezdali - teraz pri tomto tehotnestve som sa nejakymi neviemakymi cestami dostala ku knizke Aby porod nebolel od Lucie Groverovej - Suchej. Este mas cas do porodu, naozaj zaujimava knizka 😉 Dozvedela som sa neskutocne veci vdaka nej, vela mi "docvaklo" - aj o porode ako takom, aj o sebe a tak 🙂
@xxbeaxx ja to mavam tiež...teraz asi dva dni dokonca aj krize bolia a to pichanie je hnusne,niekedy si neviem ani najst polohu v ktorej sa mi ulavi....
Aj ja to mavam tiez ale doktorka mi povedala ze je to normalna bolest kedze maternica sa roztahuje,odporucila mi brat magnezium a zda sa mi ze je lepsie 🙂
@stastenka42
@lienka2407 Baby dakujem Vám velmi pekne za odpovede 🙂
je to možno spôsobené aj natiahnutím svalu http://akoapreco.com/ako-liecit-natiahnuty-sval... .. nemalo by to byť nič vážne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A nebude to spíš než vaječník vaz, co drží dělohu? Na pravé straně je prý kratší, ono jak se to tam všechno roztahuje a natahuje...teď teda u druhého to tak necítím, ale u prvního těhu to bylo někdy peklo, jak to tam vpravo řezalo...🙂
@xxbeaxx