Bolesti v tehotenstve

veron2811
17. aug 2022

Zdravím, ženy je normálne, že keď viac pochodim, alebo sa v noci otáčam v posteli tak mam bolesti v podbrušku, také čudné, niekedy dosť silné,som len v polovičke 5.mesiaca, chápem, že pred pôrodom je to zjavne bežné, ale takto skoro? Niekedy ma aj pichá pri chôdzi akoby niekde tam vnútri, ale pri sedení úplná pohoda. Ďakujem. Som tehotná prvýkrát, tak neviem, čo je bežné a čo nie....

saska85
17. aug 2022

@veron2811 aj ja to tak mam , vraj je to ok

veron2811
autor
17. aug 2022

@saska85 aj ta celkovo panva tak boli pri tom otáčaní napríklad, prosím ťa? Užívaš niečo, magnézium alebo tak? Ďakujem.

saska85
17. aug 2022

@veron2811 ano. Aj pri otacani, dnes som preto od 4rana hore. Dnes to je brutal cely den. Magnosolv som si dala. Ale uz ma kope babatko vsade, tak asi sa roztahuje maternica+ pohyby

saska85
17. aug 2022

Koncim 5. Mesiac

kabba
17. aug 2022

Ja to mam tiez, od 4.mesiaca to pocitujem obcas. Niekedy, ked sa otacam z jedneho boku na druhy, akoby pichanie na jednej strane, mam pocit, akoby sa mi dnu nieco odtrhlo :D a teraz v 7.mesiaci sa pridali problemy pri chodzi alebo stati. Akoby mi dieta tlacilo na nieco citlive dole v panve. Posadim sa na chvilu a prejde to. Ale takychto novych kadejakych pocitov mam vela. Plus sa dieta prevaluje, raz kope do mechura, potom zas do okolia pupku… 😂

saska85
17. aug 2022

@veron2811 bola som na pohotovosti nakoniec, vsetko ok, pichli mi magnezko

anavixy
17. aug 2022

Baby, skuste si brusko “podviazat”, vygooglite rebozo satky a navody na uvazy 🙂

7lenka11
17. aug 2022

ahoj, ja mám to isté, pravidelne sa zobúdzam s bolesťou brucha, lebo spím v kadejakých polohách, skrčená, schúlená, vystretá ako lata, takže ráno mi to dáva telo pocítiť.. inak tiež cítim rôzne bolesti brucha aj počas dňa.. dnes keď som rýchlejšie vstala z postele, tak ma neskutočne pichlo vpravo dole a asi do minúty to odznelo.. takisto, keď si silno kýchnem, dostanem kŕč do brucha alebo ma pichne..

veron2811
autor
18. aug 2022

@kabba takže bude horšie 😁 ja keď sa točím v noci zo strany na stranu, ako keby mi v panve ale kdesi tam až pukalo ale neviem ako to opísať... Ale musím nadvihnut zadok, aby som necítila bolesť kdesi vnútri, keď sa točím.... Ja sa hlavne toho bojím, aby sa mi predčasne krcok nezačal otvára alebo niečo také.... 🙄

kabba
18. aug 2022

@veron2811 bude horsie veru, a to som len v 28. tyzdni 😅 Ja tiez mam pocit akoby prasknutia, akoby sa mi nieco dnu odtrhlo, tak to vzdy muzovi popisujem 😂 Ale za chvilocku to prejde. Ja sa krcku nebojim pri tomto, ja to citim skor po stranach, akoby v miestach vajecnikov. O krcok sa bojim, ked obcas stojim a dieta mi asi zatlaci na nieco dole, ako je mechur a prave ten krcok. Az si musim sadnut, taky neprijemny pocit to je. Ale doktorka hovori, ze krcok je v poriadku, tak nestresujem. Mozno mi len tlaci na nejaky nerv a nie je to nic nebezpecne 😊

veron2811
autor
18. aug 2022

@kabba tak to už nejako musíme dobojovat🤞hádam bude dobre, drzte sa a ďakujem. 🤰😘

nui_concept
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre