Bolesti v tehotenstve

2. feb 2024

Ahojte, som v 18tt, od vcera ma boli podbrusko, nie su to nejake krce, skor pichanie aj to prejde, nic co by som nevydrzala, v noci som spala v pohode, od rana znovu, ale ono to skor boli az pod podbruskom myslim na vagine, nespinim, nekrvacam, posva ma nepali, nesvrbi, s mocenim problem nemam. Zeby sa roztahovali kosti? Alebo moze ist o problem? Poradnu mam v pondelok a neviem ci ist skor ci je to normalne. Na zaciatku som mala menstruacne bolesti, roztahovanie maternice, to ustupilo, par tyzdnov pokoj a toto od vcera. Ked chodim je to ok, boli to skor v lahu, v sede.

rebekita45
2. feb 2024

Podla mna je to len roztahovanie panvy a v ľahu či sede je na nu vyvijany tlak, tak preto to citis viac. Skus magnezium ak este neberies, ale ja si myslim ze ak to niesu velke silne bolesti, kludne pockaj do pondelka.

autor
2. feb 2024

@rebekita45 neberiem este magnezium, ono to nie je nic co by sa nedalo vydrzat, najhorsie je to, ked sa idem postavit, alebo sadnem na wcko. Ale inak nic. Pohyby ako take este necitim, len ako take steklenie obcas, dnes som to tiez citila.

rebekita45
2. feb 2024

Tak potom by som nestresovala. Ja som tiez vcera v noci citila taku bolest smerom dole do vaginy akoby do kosti. Ale rano uz ok. Podla mna nieje dovod na stres. A magnezium si kludne mozes dat kedykolvek, ja ho uzivam stale 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre