Ahojte v stredu som mala potvrdené tehotenstvo 4tt+4 a objednala ma gyn. až na január ďalší termín. Dosť ma boli hrdlo keďže ho mam zapálené a aj hlava ma dnes boli tak som si dala paralen keďže som bola u mojej obvodnej doktorky a povedala že si mám dať paralen že to nie je škodlivé a už druhý deň beriem femibion 1. Dnes mam celkom často boli v podbrušku na večer viac aj na ľavej strane aj na pravej také pichanie v podbrušku taky tlak ktorý ide až dole aj keď sedím aj keď ležím až v krížoch to cítim trochu. Myslíte že je to v pohode alebo by som sa mala zastaviť u gyn. som prvý krát tehotná bojím sa aby sa niečo nestalo. Poraďte prosím. Ďakujem
@anonymusss ja som mala na začiatku pri oboch silne bolesti v podbrušku. Pri prvom aj kríze. Ale ty si ty. To nevieme my takto zhodnotiť ako sa citis
Treti den, tretia tema. O tom istom.
@anonymusss tie bolesti su normalne v tehotenstve. S chorobou to nesuvisi. Maternica sa prekrvuje, rastie. Najdolezitejsie pre teba je teraz nemat vysoku teplotu. Takze paralen mozes v 1.trimestri, ine lieky nie.
Je to neprijemne a viem, ze sa bojis, ale vsetko dobre dopadne, hlavne klud.
Bolesti brucha v prvom trimestri sú normálne,nemusíš sa báť.Hlavne oddychuj,keď si chorá.Hrdlo ťa za dva dni prestane bolieť a bude lepšie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anonymusss v začiatkoch tehotenstva je to bežné, mala som to pri všetkých troch. Samozrejme my necítime tvoju intenzitu bolesti to musíš posúdiť sama.
Aj kašleš? Nemôžeš ta z kašľa bolieť brucho?