Ahojte. Som 6+5.Uz vyše týždňa ma bolí neustále v pravom podbrušku,vystreľuje mi to až do nohy.Bola som u lekára,v nemocnici,bábo je ok.Vraj rozťahovanie maternice.Naordinovali zvýšené dávky magnézia.Iné príznaky nemám.Stretli ste sa s tým niektorá? Bolesti sú niekedy ok,ale hlavne ráno a večer na nevydržanie.Som prvorodička,neviem,čo je normálne a čo nie.Slepák nemám,vraj aj zošité ma môže tak ťahať. Alebo že tam môžu byť zrasty.
@diana999 akosi mi nedopína 🙂
@tina.olbreitova mala som v zaciatkoch tehu cca v 4.tyzdni / este nepotvrdene lekarom/ silne bolesti vystrelujuce do noh a do križov ale trvalo to max 3 dni a nasledne cca do 20tt stale krce ako pri menstruacii na konci kazdeho tyzdna. Je to indivindi u kazdej asi bude treba iba vydrzat ak je vsetko ok. A gratulujem.
@miskamicha ďakujem....každým dňom dúfam,že to bude lepšie.....
@tina.olbreitova urcite to moze suvisiet aj s tym,ze si po apendektomii. Treba sledovat. Ak by boli tazkosti v zmysle spinenia krvacania tak okamzite k lekarovi 😉
@miskamicha ano,samozrejme🙂 ďakujem🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tina.olbreitova ja mam len 1 podbrusko
😂😂