Bolesti v podbrušku, výtok a štípanie na začiatku tehu

5. sep 2020

Dobrý deň chcem sa spýtať otázku lebo sa už veľmi bojím týždeň mešká ms pozitívne testy ... ale ... mam bolesti v podbrusku ide mi ta bolesť do krížov a mávam výtok pri močeni ma štípe a toho sa bojím ... aj keď docikam tak v momente bolesť v podbrusku skôr taký tlak ... dnes ráno sa zobudím na to že ležala som na ľavom boku a v tom pravom ma začalo strašne pichat ale tak ze keby sa nevyrovnám a nestlacim bok tak umrem ja som bola včera aj v práci mala som 12-tku som dosť unavená aj vyčerpaná gynekológovi som objednaná na piatok ale mam už strach chcem sa opýtať môžem ísť na pohotovosť gynekologickú ?

ovaaa
5. sep 2020

Mozes mat aj zapal mocovych ciest. Skus ist aj obvodnej nech ti vysetri moc.

mogaa
5. sep 2020

ono skôr to vyzerá na zápal močových ciest, či obličky....bolesť v podbrušku, štípanie pri močení sú príznak zápalu močových ciest......treba teplo, veľa veľa čistej vody a urologického čaju, v lekárni si kúp Kapucínka forte - kapucínka je protizápalová a okrem kapucínky je tam extrakt z brusníc a d-manossa ktoré zaraňujú prichytávaniu baktérii v očovom trakte ktoré spôsobujú daný zápal.....ak je bolesť veľmi veľká , tak kludne pohotovosť ale akurát ti pozrú s papierikom či máš v moči krv a dajú ATB....môžeš to skúsiť preliečiť doma a ak to do pondelka neprejde - všeobecná lekárka.....veľa krát staší len veľa veľa piť a prípravky s brusnicami - dobrý je aj Uronal akut, ale tá Kapucínka forte je top...

comika
5. sep 2020

Radsej chod na pohotovost aj so vzorkou mocu.

ovaaa
5. sep 2020

Na zaplal mocovych ciet len antibiotika a vela urologickeho caju.

majamat
5. sep 2020

chod na pohotovost nech ti vysetria moc a pripadne nasadia liecbu, ak si tehu, zapal moc. mechura moze sposobit potrat v prvom trimestri.

tosomja
5. sep 2020

No samozrejme, že na pohotovosť ak máš bolesti a ešte k tomu tehotná. Ja som tiež nešla nešla až si ma tam nakoniec chceli nechať.

janinah
5. sep 2020

na toto pohotovosti sú,nečakať

autor
5. sep 2020

Dievčatá idem na pohotovosť držte veľké palce nech je všetko v poriadku lebo veľmi plačem a bojím sa o bábätko 😢😢 dúfam že to neni nič zle a že tie bolesti v boku sú len pre to že som sa namáhala v práci alebo že to je ten zápal a vyliečim sa veľmi veľmi sa bojím 😭

majamat
5. sep 2020

silno drzim. riziko je, ale vzdy popri riziku je tu aj sanca, ze to dobre dopadne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre