Dobrý deň chcem sa spýtať otázku lebo sa už veľmi bojím týždeň mešká ms pozitívne testy ... ale ... mam bolesti v podbrusku ide mi ta bolesť do krížov a mávam výtok pri močeni ma štípe a toho sa bojím ... aj keď docikam tak v momente bolesť v podbrusku skôr taký tlak ... dnes ráno sa zobudím na to že ležala som na ľavom boku a v tom pravom ma začalo strašne pichat ale tak ze keby sa nevyrovnám a nestlacim bok tak umrem ja som bola včera aj v práci mala som 12-tku som dosť unavená aj vyčerpaná gynekológovi som objednaná na piatok ale mam už strach chcem sa opýtať môžem ísť na pohotovosť gynekologickú ?
ono skôr to vyzerá na zápal močových ciest, či obličky....bolesť v podbrušku, štípanie pri močení sú príznak zápalu močových ciest......treba teplo, veľa veľa čistej vody a urologického čaju, v lekárni si kúp Kapucínka forte - kapucínka je protizápalová a okrem kapucínky je tam extrakt z brusníc a d-manossa ktoré zaraňujú prichytávaniu baktérii v očovom trakte ktoré spôsobujú daný zápal.....ak je bolesť veľmi veľká , tak kludne pohotovosť ale akurát ti pozrú s papierikom či máš v moči krv a dajú ATB....môžeš to skúsiť preliečiť doma a ak to do pondelka neprejde - všeobecná lekárka.....veľa krát staší len veľa veľa piť a prípravky s brusnicami - dobrý je aj Uronal akut, ale tá Kapucínka forte je top...
Radsej chod na pohotovost aj so vzorkou mocu.
Na zaplal mocovych ciet len antibiotika a vela urologickeho caju.
chod na pohotovost nech ti vysetria moc a pripadne nasadia liecbu, ak si tehu, zapal moc. mechura moze sposobit potrat v prvom trimestri.
No samozrejme, že na pohotovosť ak máš bolesti a ešte k tomu tehotná. Ja som tiež nešla nešla až si ma tam nakoniec chceli nechať.
na toto pohotovosti sú,nečakať
Dievčatá idem na pohotovosť držte veľké palce nech je všetko v poriadku lebo veľmi plačem a bojím sa o bábätko 😢😢 dúfam že to neni nič zle a že tie bolesti v boku sú len pre to že som sa namáhala v práci alebo že to je ten zápal a vyliečim sa veľmi veľmi sa bojím 😭
silno drzim. riziko je, ale vzdy popri riziku je tu aj sanca, ze to dobre dopadne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozes mat aj zapal mocovych ciest. Skus ist aj obvodnej nech ti vysetri moc.